Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung Last Call: Favoriti a černí koně, koho podle komentátorů stojí za to sledovat?

11. 9. 2020 | 18:15 Brawl Stars
Už v neděli nás čeká Samsung Last Call a naši tři komentátoři, Lexinka Skeri a Pepis, se s námi podělili o své predikce. Kdo je podle nich favorit turnaje a kdo by nás mohl překvapit?
Samsung Last Call
Samsung Last Call

Každý z naší trojice komentátorů dostal za úkol vybrat tři favority a jednoho černého koně, tedy tým, který by mohl překvapit i když na to nevypadá. Zatímco u favoritů se nám komentátoři většinou shodli, u černých koní už si každý vybral toho svého. Jaké týmy podle Lexinky, Skeriho a Pepise mají největší šanci na úspěch?

Všichni tři z našich komentátorů tipují jako favorita turnaje tým Sazka.BRUTE, a není divu. Tento tým je momentálně papírově nejsilnějším týmem letošního Samsung Last Call turnaje. Divi, ManikSvk, Kuboooo a WexTrix_ se tedy musí pokusit nezklamat.

Stejně tak se všichni komentátoři shodli Enterprise Esports. Tým složený z hráčů Makabu, Dirty, Vity jsou na scéně známá jména a rozhodně se nedrželi zpátky v dokazování toho, že mají na to být špičkou naší scény. Snad tedy na tomto Last Callu nezaváhají a ukážou to nejlepší co v nich je.

Dále se názory našich komentátorů dělí, nicméně zrovna u Online Vision Gaming se sešly názory hned dvou, Lexinky a Skeriho. Tento tým se skládá z hráčů Pika, Dark, Janko a Andrew a úspěšně se drží na 4. místě naší MČR tabulky.

Čtvrtý a zároveň poslední tým, kterého naši komentátoři tipovali na favorita je NecroRaisers  Ty do našeho výběru přidal Pepis. Soupisku tohoto týmu tvoří Hao, Vikyyy a Maso. Na Pepise udělal dojem fakt, že jim nedělalo příliš velké problémy porážet favority v turnajích a tudíž je staví do pozice favoritů tohoto Last Callu.

123

Favority už tedy známe, kdo ale patří mezi černé koně?

Pro Pepise byl černým koněm tým Pitíčka Esport, který tvoří hráči Peli, FroďasCZ, I see you a Pitiii. Tým jako takový se nám moc neukázal, ale pro Pepise byli spíše atraktivní hráči samotní, kteří na něj udělali dojem - konkrétně například Peli, právě proto podle něj jsou černí koně.

Jak už Skeri předesílal v našem představení týmů, tým GLORE je pro něj černý kůň turnaje. Python™, Salty™, Rendzy™ a MajO™ podle něj mají na to potrápit favority tohoto Last Callu.

Sestava Gifted Gaming – hortix, dan1235hhh, bimbosaurus 885 a edybs_  – sice není tak známá, nicméně hráči samotní by podle Lexinky mohli mít šanci nás všechny překvapit právě proto, že ví, jak moc trénují a svědomitě se připravují na turnaj. 

Nezapomeňte tedy sledovat náš Twitch v neděli od 13:00 abyste se dozvěděli, jestli se naši komentátoři ve svých predikcích trefili, nebo jen přijďte fandit. Tak či tak se na vás budeme těšit!

Štítky: MČR mobile