Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČR v Brawl Stars: Preview skupiny B

12. 11. 2020 | 17:36 Brawl Stars
Úvodní zápasy Samsung MČR v mobilních hrách jsou za rohem a nám tak zbývá odhalit pouze jedinou věc. Tou je složení skupiny B a zápasů, které nás v ní čekají.
Představení skupiny B
Představení skupiny B

Už včera jsme odhalili podobu skupiny A, kde bylo rozložení sil poměrně jasné dané. Jak to ale je v "Béčku"? Rozhodně můžeme očekávat vyrovnanější boje a je zde i větší prostor pro nějaké překvapení. Pokud se podíváme na papírové předpoklady, tak se pořadí zdá nejspíše zřejmé, ale když přihodíme do mixu kouzlo MČR, tak se můžeme dočkat nejednoho nečekaného zvratu.

enterprise

O to největší překvapení se mohou postarat hráči ENTERPRISE esports, parta kolem hráče Makabu je raketou závěru sezóny a Samsung Last Call ukázal, že tihle borci se nebojí vyzvat i ta největší jména. Spoléhají se především na kamarádskou chemii v týmu, ovšem jejich individuální dovednosti rozhodně nelze opomenout a tyto faktory je mohou dotlačit na první místo skupiny. Cesta to ale nebude vůbec snadná, vidina přímého postupu do semifinále láká každého účastníka a tak bude potřeba i trochu pověstného štěstíčka.

esuba

U koho se naopak výhra očekává, je eSuba. Celek v základní části kvalifikace (v prvních turnajích pod názvem Pepis Team) předváděl neskutečné výkony pod vedením našeho komentátora Pepise, kdy právě on objevil kvartet Red, Fofko, Lodon a Fregy. Výhodou téhle party je jistě fakt, že celou sezónu odehráli ve stejném složení, tudíž hráči se na bojišti najdou i poslepu. Ale abychom jenom nechválili, je nutno připomenout kolísavé výsledky v některých částech sezóny a jedno měsíční finále, kam se eSuba nekvalifikovala. Pokud ovšem udrží svou formu, měli by postupovat z prvního místa.

ig

Velmi epický zážitek čeká Inside Games (dříve Velmi Epické Gaming), jejichž účast musela překvapit nejednoho fanouška scény. Hráčské kvality trojice Bazar, Toky a Alanovec nelze popřít, ovšem bez velmi intenzivního tréninku je čeká proti papírově lepším celkům tvrdá dřina. A možná právě díky tomu, že se od nich neočekává tolik, budou IG hrát ve větší pohodě a překvapí tak někoho z favorizovanějších celků. Postup do playoff by pro ně byl jistě splněným snem a důstojně by završil jejich poctivé celoroční snažení.

inaequalis

Čtvrtým účastníkem této skupiny je tradiční tuzemský tým Inaequalis (v kvalifikaci INAE Utilis) a jejich sestava Autík Jan, Lako23, Titanko a Šušeň123. Pravidelní účastníci nedělních MČR Nightcupů, kterým rozhodně turnajová praxe nechybí, což dokázali i v Last Call turnaji, kde zvládli překonat například zkušené Infactus Gaming. Herně se prezentovali velice silně a proto se od nich očekává postup do playoff Samsung MČR v mobilních hrách, je tedy otázkou, jak si povedou v konfrontaci s nejvyšší špičkou. Podle průběhu sezóny na ně spíše stačit nebudou, ale silná podpora od ostatních členů Inaequalis je může nakopnout k nečekané jízdě.

Harmonogram pátečního streamu Brawl Stars:

  • 12:30 – Analýza turnaje
  • 13:00 – 1. kolo skupiny A
  • 13:45 – 2. kolo skupiny A
  • 14:30 – 3. kolo skupiny A
  • 15:15 – 1. kolo skupiny B
  • 16:00 – 2. kolo skupiny B
  • 16:45 – 3. kolo skupiny B
  • 18:00 – 1. čtvrtfinále
  • 18:45 – 2. čtvrtfinále 
  • 19:30 – 1. semifinále
  • 20:15 – 2. semifinále
  • 21:00 – Brawl Talk s komentátory
  • 21:20 – Finále

Tato skupina tedy má potenciál přinést několik překvapení a nečekaných výsledků. Jaké všechny to budou, to můžete sledovat v pátek 13.11. od 15:15, kdy začíná první kolo skupiny B. Pořadí budeme znát už o dvě a půl hodiny později, až týmy odehrají tři zápasy formátem každý s každým. Jejich zápolení a vybrané zápasy budete moci sledovat na streamu twitch.tv/playzonecz a dokonce i na HbbTV kanálu Prima COOL.

MČR mobile
Štítky: MČR mobile