Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČR v mobilních hrách: Představení komentátorů Brawl Stars

28. 10. 2020 | 18:55 Brawl Stars
S blížícím se MČR opět přichází čas na představení našich komentátorů, kteří vás celým turnajem provedou a sledování streamu zpříjemní svým komentářem. Komentátoři budou stejní jako na posledním Samsung Last Call turnaji, takže uvidíte známe tváře, na které jste si již zvykli. Pojďme si ale připomenout, o koho jde.
123
123

Už v pátek 13. listopadu se odehraje největší turnaj Brawl Stars u nás – Samsung MČR v mobilních hrách, na které se kvalifikovalo 8 nejlepších týmů, jenž o účast bojovaly celý rok. Můžeme se tedy těšit na tu nejlepší podívanou u nás, kterou budete moci sledovat na streamu twitch.tv/playzonecz i na HbbTV kanálu Prima COOL. O harmonogramu turnaje, finančních odměnách a formátu jsme vás již informovali v předchozím článku. Nyní se tak pojďme podívat na naši komentátorskou trojici: Skeri, Pepis a Lexinka.

123

Pepis

Začněme Pepisem, nejznámějším z naší trojice. Pepise znají fanoušci Supercellu jako tvůrce Clash Royale videí a momentálně i aktivního tvůrce obsahu týkajícího se Brawl Stars. Všechna jeho videa i sestřihy z turnajů, které komentoval, můžete zhlédnout na jeho Youtube kanále. Pepis kromě tvorby videí také komentoval všechna naše měsíční finále i Last Call, je tedy nejdéle komentujícím členem naší trojice.

123

Lexinka

Lexinka, jediná příslušnice něžného pohlaví nejen v našem komentátorském triu, ale na celém letošním MČR. Původně hráčka HS, které se Brawl Stars zalíbilo, a tak se na jaře letošního roku odhodlala zkusit ho i komentovat a doplnit tak Pepise, s nímž postupně začala tvořit stabilní duo, které vás provázelo každým měsíčním finále i Samsung Last Call turnajem. Lexinka momentálně působí nejen jako komentátorka, ale také jako redaktorka PLAYzone, kde ve svém volném čase píše buď všeobecné články, nebo právě ty, které se týkají samotného Brawl Stars.

123

Skeri

Naším nejmladším komentátorským přírůstkem není nikdo jiný než Skeri. Poprvé si ho naši diváci mohli poslechnout na Samsung Last Call turnaji, který střídavě komentoval jak s Lexinkou, tak s Pepisem. Ačkoliv pro diváky Brawl Stars mohl být velkou neznámou, pro hráče rozhodně nebyl, působil totiž většinu sezóny jako admin turnajů, a tak ho hráči měli šanci potkat nejen každou neděli na NightCupu, ale i na každém dalším turnaji. Skeri se kromě Brawl Stars komentování zabývá také komentováním Hearthstone, takže pro něj sedět před kamerou rozhodně nebyla novinka. Vidět ho můžete i streamovat na svém kanále twitch.tv/skeri93, kde se také před velkými turnaji snaží dělat s Lexinkou informační okénka o průběhu turnaje a svých predikcích.

123
Samsung MČR v mobilních hrách 2020