Přejít k hlavnímu obsahu

Šanci probojovat se na letos poslední Sklizeň mají stále všichni

17. 9. 2019 | 13:30 Hearthstone
Předposlední turnajová série letošního roku, která je zároveň také poslední v kvalifikaci na Samsung Podzimní sklizeň, pokračuje již tento týden. A celým MČR pořadím může stále pořádně zahýbat!
DATART turnajová série
DATART turnajová série

Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách se blíží mílovými kroky, v Hearthstone nám z kvalifikace na něj zbývají už ani ne dvě turnajové série. I ty ale mají potenciál neskutečně zahýbat celkovým bodováním! Nejen, že v nich samotných budou ve hře nemalé porce bodů, zásadní je také to, že v té první, jejíž druhý NightCup na vás čeká již tento čtvrtek, se stále bojuje o místa na Samsung Podzimní sklizni, na níž lze bodů získat ještě o poznání více. A reálnou šance se na letos poslední žně probojovat máte i vy! Poslední karbaník, který by na ně nyní postoupil, má totiž pouhých 132 bodů, dostat se do elitní šestnáctky je tedy pro šikovné hráče stále možné.

Jak postoupit na MČR?

Cesta na podzimní sběr úrody začíná nutně u pravidelných NightCupů a těch lze tento a příští týden žné získat celkově hned 200 bodů. Opomenout navíc nejde ani měsíční finále, ve kterém bude osm nejlepších hráčů z této série bojovat o dalších maximálně až 100 bodíků. Šance zkrátka stále žije, především kvůli tomu, že celý podzim si naprosto podmanil Matty, který zářil snad všude, kde to šlo, a spodní bodová hranice tak není moc vysoko. Tak ji nepromarněte a přihlaste se do turnaje, startujeme ve čtvrtek v 18:00!

Samsung MČR mobile
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend