Přejít k hlavnímu obsahu

Paráda! SINNERS napodobují Alza.eXtatus a zahrají si ESEA Premier S37

17. 4. 2021 | 20:45 Counter-Strike 2
Cílem týmů ve struktuře ESEA lig je postoupit až do vysněné ESL Pro League. Daleko reálnějším cílem pro Tier 3 týmy je však ESEA Premier, dříve známá jako Mountain Dew League. Tady v minulosti stříleli pouze hráči Alza.eXtatus a aktuální české jedničce SINNERS dělí od vyrovnání této mety pouhé dvě výhry.
ZEDKO
ZEDKO
Zdroj: Foto: SINNERS Esports

SINNERS Esports zazářili v ESEA Advanced a díky sérii výher vybojovali třetí místo. Přímý postup do ESEA Premier jim sice utekl, kromě zisku 2250 dolarů je totiž čeká i baráž o osmi týmech. Čtyři vyzyvatele z divize Advanced doplní čtyři týmy, které budou bojovat o udržení v Premier. Formát je naprosto jednoduchý, celá osmička se utká v Double Elimination pavouku, kde dvě výhry znamenají úspěch a dvě prohry naopak zklamání.

Z hlediska postavení v HLTV žebříčku jsou na tom SINNERS vůbec nejlépe, s týmy jako Movistar Riders nebo BLINK se však musí více než počítat. Paradoxem této baráže je fakt, že týmy z ligy ESEA Premier jsou na tom z hlediska postavení v žebříčku hůře, tudíž šance na postup jsou opravdu vysoké. Bránit své sloty budou vedle dobře známých tureckých Sangal také hráči ALTERNATE aTTaX, FATE Esports a ex-HellRaisers.

Cesta SINNERS započne proti ALTERNATE z Německa, které vede zkušený kapitán Kevin 'kRYSTAL' Amend. V případě výhry už na českou jedničku čeká dánsko-nizozemská smečka Lyngby Vikings, jež si poradila s bývalou sestavou organizace HellRaisers. Všechny postupující do ESEA Premier budeme znát již 18. dubna.

Baráž o ligu ESEA Premier: WB
  Turecko Sangal1      
 Pátek 19:00   Evropa Movistar2   
  Evropa Movistar2      
    Sobota 17:00   Evropa Movistar 
  Albánie BLINK2      
 Pátek 21:00   Albánie BLINK0   
  Bulharsko FATE1      
         
  Německo ALTERNATE0      
 Pátek 19:00   Česká republika SINNERS2   
  Česká republika SINNERS2      
    Sobota 19:00   Česká republika SINNERS 
  Rusko ex-HR0      
 Pátek 14:00   Dánsko Lyngby0   
  Dánsko Lyngby2      
Baráž o ligu ESEA Premier: LB
         
     Evropa L WB6-   
  Turecko Sangal-     Evropa Postupující #3 
 Sobota 19:00   Evropa W LB1-   
  Bulharsko FATE-      
     Evropa L WB5-   
  Německo ALTERNATE1     Evropa Postupující #4 
 Sobota 19:00   Evropa W LB2-   
  Rusko ex-HR0      
Štítky: ESEA, SINNERS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.