Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS po skvělém výkonu těsně nestačili na G2

6. 3. 2021 | 15:24 Counter-Strike 2
SINNERS se utkali v Red Bull Ultimátní Hráč Showmatchi proti špičkovému celku G2. Oba celky podali špičkové výkony, nakonec však zkušenosti francouzsko-balkánského týmu převládly a G2 si odnesli vítězství.
sinners vs g2
sinners vs g2
Zdroj: Facebook @sinnersesports

SINNERS dnes čekala jedna z největších zkoušek ohněm, postavili se totiž gigantovi G2 Esports. I když zápas nesl přídomek Red Bull showmatch, celé utkání se neslo ve velmi ostrém tempu a týmy si rozhodně nic nedarovaly.

Volba mapy nakonec po klasické veto fázi na Inferno, kde oba týmy patří mezi naprostou špičku. Začátek mapy zvládli lépe právě G2, kteří se poprvé představili po změně sestavy, když místo kennyhoS nastoupil JaCkz. První pistolky šli na konto G2, kteří zvládli i následující kola a šli do vedení 5-0. Právě v tento moment zařadili SINNERS vyšší stupeň a po řadě skvělých kol to byl právě český celek, který se dostal do vedení 6-5.

V ten moment se začalo doslova přetahovat o body. První polovinu nakonec ovládli SINNERS 8-7 a své vedení navýšili po vyhraném pistol roundu. Pak jsme byli svědky podobného průběhu jako v první polovině, jenže to byli G2, kdo táhl za delší konec lana a dosáhli na metu čtrnáct bodů. Klíčový moment však přišel za stavu 14-13 pro SINNERS, kdy to však byli G2, kdo zvládl asi nejdůležitější kolo utkání. NiKův tým pak nenechal nic náhodě a dotáhl utkání do vítězného konce za stavu 16-13.

Oba týmy dali do zápasu maximum a nechyběly momenty jako NEOFRAGův knife kill na NiKa nebo oskarův pokus s brokovnicí, stejně jako řada výborných individuálních momentů. Jednalo se zkrátka o špičkové utkání, při kterém SINNERS ukázali svůj potenciál. Sám huNter pak v pozápasovém rozhovoru prozradil, že SINNERS podle něj budou brzy patřit do světové patnáctky.

Statistiky z utkání naleznete jako obvykle v našem zápasovníku.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.