Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS se loučí s dvojicí pilířů, na jejich místa přichází dva hráči ze zahraničí

29. 4. 2021 | 19:00 League of Legends
Druhý nejlepší League of Legends tým jarního splitu bude dozajista měnit svoji soupisku a ve středu oznámil odchod dvou hráčů. Těmi jsou polský jungler Wysek a český zkušený support Vasked. Vicemistři jarních Mastercard Hitpoint Masters tedy budou řešit posílení dvou postů.
SINNERS změny LOL
SINNERS změny LOL
Zdroj: SINNERS

UPDATE 29. 4.: Na nové posily jsme příliš dlouho čekat nemuseli. Na pozici junglera přichází Dennis 'Lian' Hong, naposledy hráč nizozemského celku Dynasty, odkud pochází. Vaskeda poté na pozici supporta nahradí polský hráč Maciej 'Blue45ty' Zaremba. Ten po několika letech na domácí scéně naposledy působil po boku Bobiisty v nordickém týmu MnM Gaming. Pro oba hráče půjde o velkou výzvu v jejich kariérách.

Nová sestava SINNERS:

 Česká republika Jakub "Garp" Novotný (Top)
 Nizozemsko Dennis "Lian" Hong (Jungler)
 Česká republika Ondřej "Ordno" Prachař (Mid)
 Slovensko Lukáš "PiOk" Lőrinc (AD Carry)
 Polsko Maciej "Blue45ty" Zaremba (Support)


Trenér Jan "Worry" Voráček má za sebou se zbytkem realizačního týmu vyhodnocování jarního splitu, po kterém se tým rozloučil s Wyskem a Vaskedem. O možných posilách se může rozhodnout možná už v nadcházejícím Spring Cupu, kde se představí téměř kompletní česká špička. Vzhledem k natáhnuté offseason se ale dost možná nejen SINNERS rozhodnou dohrát tento turnaj v bývalé sestavě.

Odchodem polského junglera se otevírá možnost posílit tým o talentované cizince, což je pro tým jednoznačně validní možností, zvláště když vezmeme v potaz vysoké týmové ambice, které z části jistě určují i úspěchy CS:GO týmu. Vasked a Wysek si však v SINNERS zažili velmi dobré dva splity, kdy se dokázali umístit na 2. místě v domácí lize, čímž se probojovali na turnaj European Masters. Na evropském turné se naposledy SINNERS postavili i favoritům z Vitality.Bee a Fnatic Rising a rozhodně našemu regionu neudělali ostudu.

Štítky: SINNERS, Vasked