Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS na úvod Pinnacle Cupu zaspali začátek obou map, ve druhém zápase vyzvou Dignitas

8. 3. 2021 | 07:55 Counter-Strike 2
Už je to přes dva týdny, co jsme vás informovali o účasti SINNERS v nově vzniklém Pinnacle Cupu. Čas utekl jako voda a čeští hráči už do turnaje s celkovým prize poolem 100 000 dolarů vstoupili! V zahajovacím zápase hříšníci bohužel prohráli proti Copenhagen Flames, když nezvládli první poloviny obou map a neúspěšně se snažili o comeback.
ZEDKO
ZEDKO
Zdroj: Foto: SINNERS

SINNERS se na světové scéně neustále zlepšují a není divu, že se jim na stole začínají hromadit pozvánky do zajímavých turnajů. Jedním z nich je nově vzniklý Pinnacle Cup, který vznikl spojením sázkové kanceláře Pinnacle s produkční společností Relog Media a i proto nabízí nádherný prize pool ve výši 100 000 dolarů. Hříšníci navíc dostali pozvánku hned do základní části, kam se některé ostatní celky musely kvalifikovat z úvodní eliminační části. Jedním z takových byl i GamerLegion s Patrikem "Zero" Žúdelem v sestavě. A právě GamerLegion už základní část započali, v zápase s Winstrike ale na své soky ve vyrovnaném zápase nestačili a prohráli 1:2.

V úvodním zápase se SINNERS postavili proti kvalifikovaným Copenhagen Flames. Dánský celek si zvolil Vertigo, naši hříšníci naopak Inferno - čili mapy, které jsou pro SINNERS více než příjemné. Vertigo ale bylo naprosto perfektně zvládnuté od hráčů okolo Asgera "AcilioN" Larsena, kteří si výhru zajistili už na teroristické straně, kde Čechy přejeli v poměru 12:3. Hříšníci se pak sice sympaticky snažili o comeback, zmohli se ale pouze na osm kol a celkově prohráli 11:16. 

Inferno mělo ze začátku hodně podobný scénář. Copenhagen Flames začali za bránící stranu výborně, českým hráčům nic nepovolovali a brzy svítil na tabuli stav 8-0. Po výměně stran měli SINNERS na kontě pouze 4 body a pokoušeli se vrátit do zápasu. To se jim dařilo na výbornou, skvěle s velkou zásluhou oskara bránili A site a když už se dánští hráči rozhodli jít na B, zastavil je perfektně hrající NEOFRAG. Celý souboj se nakonec dostal až do prodloužení, kde se ale bohužel hra SINNERS rozpadla a padli v poměru 15:19. Copenhagen Flames dnes byli opravdu lepším týmem, výborně se připravili a i proto mají po dnešku stav 1-0, kdežto hříšníci 0-1.

O nápravu se celek pod taktovkou Michala "KETUBOR" Csontoše pokusí už zítra, ještě ale není určené, s kým to bude. My vás budeme o všem informovat (viz zápasy níže).

Zápasy SINNERS Esports v Pinnacle Cup:

Štítky: Pinnacle Cup, SINNERS
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.