Přejít k hlavnímu obsahu

Velká škoda. SINNERS končí v semifinále turnaje Funspark ULTI a berou tři tisíce dolarů

10. 4. 2021 | 20:30 Counter-Strike 2
První série letošního kolotoče Funspark ULTI nabízí 30 tisíc dolarů a česká jednička SINNERS Esports prošla skupinovou fází. V ní se našim ostrostřelcům podařilo bez ztráty mapy porazit TeamOne a Lyngby Vikings, díky čemuž se dostali do play-off pro osm nejlepších. Tam už ale více než jednu výhru nepřidali a končí tedy v semifinále.
SHOCK
SHOCK
Zdroj: Foto: SINNERS Esports

Série Funspark ULTI vám možná tolik známá není, koncem dubna se však odehraje velké finále loňské sezóny o 250 tisíc dolarů, což už je solidní částka. Letošní sezóna startuje právě nyní a její součástí jsou i SINNERS, kteří se postupnými krůčky budou moci dostat až mezi evropskou elitu. Vše mají jen ve svých rukou. Česká jednička potvrdila svoji dobrou aktuální formu ve skupině, kde po dvou čistých výhrách postoupila do play-off.

Každá další výhra je cenná, co se týče celoročního bodování nebo i samotného prize poolu. V prvním kole vyřazovací části se SINNERS Esports utkají s německou sestavou Sprout, která se aktuálně nachází na 24. místě světového žebříčku. V případě výhry by na SINNERS čekal vítěz duelu Movistar Riders vs. Dignitas – což je mimochodem zajímavé nasazení týmů do play-off, protože Movistar RidersSINNERS potkali ve skupině.

Největší favority najdeme úplně naspodu pavouka, tedy HAVU Gaming a ex-Winstrike. Čtvrtfinále odstartovaly ve čtvrtek v poledne, každý den se odehrají maximálně dva zápasy. Šampiona tak poznáme v neděli.

Rozdělení prize poolu:

  • 1. místo: 15 000 $
  • 2. místo: 6 500 $
  • 3. – 4. místo: 3 000 $
  • 5. – 8. místo: 625 $
Funspark ULTI 2021 Europe Regional Series 1
  Česká republika SINNERS2         
 Čtvrtek 12:00   Česká republika SINNERS1      
  Německo Sprout0         
    Sobota 17:00   Švédsko Dignitas-   
  Evropa Movistar0         
 Čtvrtek 15:00   Švédsko Dignitas2      
  Švédsko Dignitas2         
       Neděle 17:00   Evropa Šampion 
  Austrálie EXTREMUM0         
 Pátek 12:00   Kazachstán K230      
  Kazachstán K232         
    Sobota 14:00   Finsko HAVU-   
  Finsko HAVU2         
 Pátek 15:00   Finsko HAVU2      
  Rusko ex-Winstrike1         
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.