Přejít k hlavnímu obsahu

Six Invitational dnes startuje i s českým komentářem

7. 2. 2020 | 14:52 Rainbow Six: Siege
První obří turnaj roku je tady, Six Invitational startuje 7. února. Neskutečný prize pool tři miliony dolarů čeká na šestnáctku týmů, která bude až do následující neděle 16. února bojovat o titul z nejprestižnějšího turnaje současnosti.
Six Invitational 2020
Six Invitational 2020

O tom, co Six Invitational 2020 bude za kalibr, jsme se již rozepsali již v samostatném článku. Dosud největší prize pool v historii Rainbow Six Siege je prostě velkou věcí. Šampionem montrealského turnaje si odnese rovný jeden milion dolarů a už jen pouhá účast garantuje 60 tisíc. Mezi účastníky najdeme nejlepší osmičku posledního velkého turnaje, Pro League S10 Finals, v čele s šampiony z Natus Vincere. Místenku má zajištěný i mistr posledního Raleigh Majoru, zbytek tvoří týmy z menších turnajů či regionálních kvalifikací. Tedy, s jednou výjimkou – přímou pozvánku si za svoji věčnou slávu i přes nedávná zakopnutí zasloužili hráči G2 Esports.

PLAYzone Challenge 2020

Turnaj startuje v pátek 7. února skupinovou fází ve formátu GSL, odkud do play-off postoupí vždy nejlepší dva týmy. Na osmičku vyvolených pak bude od úterka čekat vyřazovací fáze, která nabídne Double Elimination. Vítěz horního pavouka se zde může těšit na výhodu jedné mapy v grandfinále. Nového krále poznáme v neděli 16. února podvečer, finálový duel je předběžně naplánovaný na 23:00. Kanadský turnaj bude již tradičně vysílaný na oficiálním kanále Rainbow6, k tomu se však české duo Tučňák + Mishek rozhodlo všem fanouškům přinést česky komentovaný stream. Pokud byste tak rádi podpořili domácí komunitu, určitě si je nalaďte.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.