Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž s pořadem COOL Esport a NVIDIA Reflex o grafickou kartu od GIGABYTE stále trvá

6. 1. 2021 | 18:22 Prima COOL
Od odvysílání posledního dílu televizního magazínu COOL Esport, v němž jste mohli sledovat speciální soutěžní okénko od NVIDIA Reflex, už sice uplynul nějaký ten týden, dané soutěže o grafickou kartu od GIGABYTU se ale zúčastnit ještě chvíli můžete. Tak si to nenechte ujít!
COOL Esport a NVIDIA Reflex
COOL Esport a NVIDIA Reflex

Čas opravdu letí, a tak už je to více jak měsíc, co jsme ve spolupráci s NVIDIA Reflex v pořadu COOL Esport odstartovali speciální dlouhodobou soutěž o grafickou kartu GIGABYTE GeForce RTX 3080 GAMING OC. V rámci této soutěže jste v 48. až 50. díle mohli sledovat naše hosty hrát Valorant právě se zapnutou NVIDIA Reflex. Pro zařazení se do slosování jste nám pak následně jen museli na Facebook napsat, jaké nastříleli skóre.

Co když vás ale nějakým způsobem vše okolo této soutěže minulo? Nemusíte zoufat, ačkoliv od odvysílání 50. dílu už pár týdnů uběhlo, zúčastnit se ji stále můžete! Stačí si zde pustit právě dané epizody a zjistit, jak se v nich našim hostům dařilo. Pak je na řadě kliknutí na odkazy pod nimi, které vedou na soutěžní posty. Tam stačí to skóre napsat do komentářů a voilà, nadupaná grafická karta může být vaše!

 
 
 
miluju videohry a hlavně ligu legend