Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěžte s NVIDIA Reflex a COOL Esport o grafickou kartu od GIGABYTU

4. 12. 2020 | 20:13 Prima COOL
Tento týden a další dva následující v pořadu COOL Esport nebude tradiční Slovník hráče – náhradu za něj pro vás ale máme připravenou více než dostačující. Místo toho totiž budeme s technologií NVIDIA Reflex soutěžit o grafickou kartu GIGABYTE GeForce RTX 3080 GAMING OC 10G!
NVIDIA Reflex
NVIDIA Reflex

Jak ví dobře všichni, kteří sledovali letošní MČR v počítačových hrách, nižší latence se rovná vyšší skóre. A právě o tom vlastně bude nová dlouhodobá soutěž v pořadu COOL Esport. Tu jsme si pro vás totiž připravili s NVIDIA Reflex, což je revoluční technologie, která snižuje latenci. Díky kombinaci optimalizace grafické karty a hry si tak s NVIDIA Reflex můžete užít své oblíbené tituly v několikanásobně plynulejší verzi.

Jak přesně vám tohle pomůže při získávání vyššího skóre asi není třeba podrobně rozebírat. Když se vám hra, zvlášť jde-li o akční titul, neseká, hraje se prostě o poznání lépe. Že tomu tak opravdu je, se budete moci na vlastní oči přesvědčit právě v třech nejbližších epizodách magazínu COOL Esport, neb tato soutěž bude spočívat v trochu něčem jiném než ty klasické.

Tomu za oběť padne rubrika Slovník hráče – tu totiž v těchto epizodách nahradí okénko, v němž si host daného dílu vyzkouší hraní Valorantu se zapnutou NVIDIA Reflex. A zatímco se on bude bavit, na vás bude čekat celkem jednoduchý úkol. Co udělat pro to, abyste měli šanci vyhrát? Stačí pečlivě sledovat, jaké skóre náš host nastřílí. To pak zapíšete do komentářů pod soutěžní post na Facebooku COOL Esport, který se tam objeví chvíli před startem každého dílu, a bude-li správné, rovnou se zařadíte do slosování.

To znamená, že se do slosování můžete dostat rovnou třikrát, a tuto možnost vám rozhodně doporučujeme využít. Třikrát větší šance na výhru se zkrátka hodí, zvlášť když se hraje o tak parádní cenu, jako je grafická karta GIGABYTE GeForce RTX 3080 GAMING OC. Tak si 48. epizodu COOL Esport nenechte ujít, startujeme v sobotu v 10:25!

Štítky: COOL Esport, MADMONQ
miluju videohry a hlavně ligu legend