Přejít k hlavnímu obsahu

spajKK se vrací do eSuby, tentokrát jako ambasador

3. 2. 2021 | 16:27 PUBG: Battlegrounds
Herní tým eSuba oficiálně vítá zpět domácí PUBG ikonu spajKKa, který se stává jejím ambasadorem. Bývalý profesionální hráč bude nově rozšiřovat povědomí o novinkách a aktivitách eSuby.
eSuba spajKK
eSuba spajKK

Martina "spajKK" Beneš se proslavil předně jako hráč battle royale hry PUBG, když po boku Mazariniho obsadil šesté místo na americkém Broadcaster Royale, následně reprezentoval také přední zahraniční organizaci Dignitas. Za eSubu spajKK hrál v roce 2019 a jako kapitán dovedl PUBG tým na špičku domácí scény. Nejlepší období tým zažil na konci sezóny, kdy se prakticky v každém domácím turnaji umisťoval na předních příčkách. Na MČR 2019 bohužel týmu nepřálo štěstí a nakonec těsně skončil pouhý bod od bronzové medaile.

V rámci svého působení přizval spajKK své spoluhráče z eSuby také na Twitch Rivals, kde tým obsadil třetí místo. Ve výčtu jeho úspěchů nelze zapomenout také na postup na GLL Duo Grandfinále, kterého dosáhl po boku Nowikka. V posledních měsících se věnuje streamování a komentování. Za mikrofon se posadil například na Vodafone Mistrovství České republiky v PUBG nebo před pár dny u příležitosti Esport ligy vysokých škol.

Za eSubu se vyjádřil PR manažer eSuby Ondřej Zeman:

Spolupráce s influencery pro nás není novinkou a je důležitou součástí naší týmové strategie. O to více nás potěšilo, když jsme koncem minulého roku nakousli toto téma se spajKKem, který nás reprezentoval v PUBG a navíc patří dlouhodobě ke špičce domácích streamerů na Twitchi. Hned po první schůzce nám bylo jasné, že do toho s Martinem chceme jít. SpajKK má za sebou silnou komunitu fanoušků a navíc se společně shodujeme v mnoha názorech ohledně směřování esportu a eSuby jako takové. Věříme, že spolupráce se spajKKem přinese oběma stranám prospěch a potěší naše fanoušky.

K návratu do eSuby se vyjádřil i sám spajKK:

eSuba je pro mě historicky nejznámější a nejstabilnější organizací. Tyto dva faktory, pokud nepočítám mé samotné působení v eSubě v PUBG sekci, výrazně ovlivnily můj výběr v rámci ambasadorství. Hrát za eSubu pro mě byla čest a stále je to sen spousty mladých a nadějných hráčů. Na tento čas vzpomínám jen v tom nejlepším, přeci jen jsem měl možnost si zahrát v té době s nejlepšími hráči PUBG naší scény a zároveň reprezentovat modré barvy. Jsem rád že se mohu vrátit, díky za tuto příležitost!

Štítky: eSuba, Spajkk
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.