Přejít k hlavnímu obsahu

Speciální edice Xbox One S přinese nový exkluzivní skin Dark Vertex

5. 6. 2019 | 11:16 Fortnite
V pořadí již druhý exkluzivní skin k nové konzoli Xbox, byl oznámen tento týden. Opět se jedná o novou barevnou variantu existujícího skinu. Tentokrát se nové barvy dočkal legendární skin Vertex a jeho glider i pickaxe.
xbox
xbox

V loňském roce byl představen první balíček pro nový Xbox One S s Fortnite skinem Eon, který byl bílo-zelenou verzí legendárního skinu Criterion. Stejně tak byly přebarveny i jeho pickaxe (původně ke skinu Omega) a glider. V letošním roce si Microsoft vzal do hledáčku skin Vertex včetně jeho příslušenství a v Epic Games tak vytvořili jeho novou exkluzivní variantu, Dark Vertex. 

Nvidia

Nová verze Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition s fialovým gradientem se začne prodávat již tento týden v pátek 7. 6. 2019 za cenu 7 790 Kč v officiálním XBOX obchodě. Zda-li bude tato varianta konzole dostupná i u běžných online a kammených prodejců, není zatím známo. 

V balení hráči obdrží konzoli Xbox One S v netradiční limitované fialové barvě spolu s fialovým ovladačem + exkluzivní skin do Fortnite Battle Roayle:

  • Skin Dark Vertex (legendary)
  • Back bling Dark Deflector (legendary)
  • Glider Dark Forerunner (rare)
  • Pickaxe Dark Razor (rare)
  • 2000 Vbucks

Konzoli i skin si můžete prohlídnout na obrázcích níže.

Xbox
vertex

Autora článku můžete sledovat také na Instagramu: @IamHappyMike. Případně ho podpořit zadáním Support a Creator kódu v herním Item Shopu: "iamhappymike".