Přejít k hlavnímu obsahu

Společnost Samsung spouští vlastní podcast, jehož moderátorem je herec Lukáš Hejlík

29. 1. 2021 | 13:00 Všechny hry
Technologie už nejsou něčím, čím se zabývají pouze technologičtí nadšenci. Je s nimi propojený náš každodenní soukromý život. Samsung se proto rozhodl přijít s vlastním podcastem jménem „On/Off Powered by Samsung“. Účelem podcastu je popularizace technologií. Poslechnout si ho bude možné na různých platformách.
Moderator
Moderator

Jak už bylo zmíněno, cílem podcastů je zpopularizovat moderní technologie. „On/Off“ také ukazuje, že o technologiích je možné hovořit bez složitých názvů a popisů. Dokonce to může být i zábava. Moderátorem je herec Lukáš Hejlík, který je mimo jiné od letošního roku ambasadorem značky Samsung pro Česko a Slovensko. Lukáš Hejlík zpovídá zajímavé hosty v dvoutýdenní periodicitě. Několik dílů podcastu je již venku, jako hosté se jich zúčastnili travel vlogger Martin Carev, fyzioterapeutka Sophie Wilson či foodblogerka Karolína Fourová. Moderátor si se zajímavými hosty povídá o jejich práci, aktuálních tématech a také o tom, jak efektivně využít nové technologie v praxi. 

Podcast si můžete poslechnout na platformách Spotify, Apple, PodBean, Google a YouTube. Pro zajímavost, tento projekt má i svou slovenskou verzi. Ta byla spuštěna již minulý rok a moderuje ji youtuber Sajfa.  Koncept, dramaturgie a produkce podcastů je dílem slovenské komunikační agentury Seesame. 

„Podcasty On/Off Powered by Samsung jsme se rozhodli spustit po dlouhém zvažování, neboť tento typ média poslouchá pouze vybraná skupina respondentů. Naším cílem je mluvit o technologiích netechnicky, protože se týkají široké veřejnosti a patří do běžného světa. Platformu zároveň bereme jako další komunikační kanál s našimi současnými či budoucími zákazníky a uživateli, ale i nadšenci do technologií," prozradila o projektu Tereza Vránková, ředitelka marketingu a komunikace Samsung Electronics Czech and Slovak. Dodala také: „Věřím, že náš nový podcast si najde množství posluchačů, kteří se takto více dozvědí o současných inovacích a vychytávkách i jinou formou, než jen ze specializovaných médií."

Štítky: Samsung