Přejít k hlavnímu obsahu

Srpnový ladder: Mladičký Blizzconjan ovládl Asii, tři další našinci si zajistili postup do Madridu

2. 9. 2020 | 16:19 Hearthstone
Prázdniny jsou u konce a s nimi i srpnová sezóna na Hearthstone ladderu. Jak se v ní dařilo našincům? Skvěle a to ten největší úspěch ještě není spojen s kvalifikováním se na zastávku Masters Tour!
Blizzconjan
Blizzconjan

Srpnový ladder v Hearthstone byl prvním, z něhož se šlo kvalifikovat na letos poslední zastávku Masters Tour, která by se, nebýt koronaviru, odehrávala v Madridu. Online prostředí tomuto turnaji ale neubírá vůbec nic na prestiži, a tak je dostat se tam stále cíl snad každého kartičkáře. Právě ladder je navíc, zvlášť u CZ/SK hráčů, oblíbeným způsobem kvalifikaci, a i za srpen si tak domácí HSko připsalo pořádné úspěchy. Velice zajímavé vše bylo už na našem domácím, tedy evropském serveru – na něm zazářil nejen reprezentant ECLOT Milan "m1lan" Šnajdr, který si postup na MT: Madrid zajistil z 11. místa, ale také Josef "Jobsad" Smutný z Entropiq, jenž se blýskl dokonce příčkou číslo tři.

Evropským serverem to ale nekončí, velice krásný je totiž i pohled na výsledky toho asijského. Jak by také nebyl, když jméno domácího hráče září na úplné špici! Dosáhnout legendární mety TOP 1 legend a udržet ji až do konce se totiž v srpnu povedlo bratrovi Jobsada, teprve třináctiletému Janu "Blizzconjan" Smutnému. Navzdory tomu, o jak velký úspěch jde, si ale tímto tento hráč, který stejně jako m1lan obléká dres ECLOT, místo na závěrečném tour stopu roku 2020 nezajistil.

To už totiž dříve získal v online kvalifikaci, a asijský server tak znamená postup jen pro Jakuba "Pardub" Pardubského. Tento kartičkář, shodou okolností také reprezentant ECLOT, si dokázal dojít pro rovněž krásné 5. místo, čímž srpnovým ladderovým úspěchům domácích hráčů nasadil korunku. Ještě příjemnější pro něj pocit z postupu musí navíc být o to, že v jedné kvalifikaci mu unikl pouze o jednu jedinou výhru.

Aktuální výčet kvalifikovaných hráčů na Masters Tour Madrid:

 Česká republika Josef "Jobsad" Smutný – Entropiq
 Česká republika Jan "BlizzconJan" Smutný – Eclot Gaming
 Česká republika Milan "m1lan" Šnajdr – Eclot Gaming
 Česká republika Jakub "Pardub" Pardubský – Eclot Gaming
 Česká republika Jaromír "Jarla" Vyskočil – Nordavind

Štítky: Masters Tour
miluju videohry a hlavně ligu legend