Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer dostal ban na Twitchi, během streamu omylem vystřelil ze zbraně

8. 3. 2020 | 09:00 Všechny hry
Profesionální hráč a streamer Call of Duty Carl Reimer byl na Twitchi zabanován poté, co omylem vystřelil během videa ze zbraně. Není moc překvapivým faktem, že byl pod vlivem alkoholu.
Carl
Carl

Carl předstíral, že někomu vyhrožuje po nařčení, že nemá žádné peníze. Následně žertovně mluvil na kameru, než vyprázdnil zásobník. Nebo si to alespoň myslel. Záznam dále ukazuje Carlův šok, když zbraň vystřelí. Sám streamer se naštěstí nezranil, ale střelil do svého pití a zničil si i docela draze vypadající monitor.   

Streamer byl členem SoaR Gaming, organizace však brzy vydala prohlášení, v němž se od něj distancovala a vyloučila ho ze svých řad. Na svém Twitteru zveřejnila: „Neschvalujeme, co Carl včera v noci na livestreamu provedl. Byl s okamžitou platností vyloučen z řad SoaR Gaming.“ 

Carl také zveřejnil několik vlastních prohlášení, kde přiznal, že udělal „chybu“ a omluvil se za to, že byl opilý a streamoval. Jedno z nich je i video, kde prohlašuje: 

Jsem si jistý, že jste viděli včerejší klip ze streamu, pravděpodobně jste viděli i ten tweet od SoaR, už nejsem členem SoaR a právem. Včera jsem udělal největší chybu svého života, a to by mi mohlo zničit život. Chci jen opravdu poděkovat SoaR, že udělali, co bylo potřeba.

Dále říká, že necítí vůči organizaci žádnou zášť, naopak oceňuje vše, co pro něj udělali. Carl si uvědomuje velikost své chyby a dopady, které to může mít na jeho život a kariéru. Ve videu zmiňuje, že mohl někomu ublížit, a to nejen sobě. Sledující upozorňuje, že to, co udělal, není v pořádku, a že si zaslouží trest, který případně přijde, neboť je to jeho vina. 

Později sdílel tweet, v němž zpochybnil zvěsti, že ho jeho partnerka po incidentu opustila, prý jsou stále spolu. V současnosti nejsou žádné nové zprávy o tom, zda se Twitch rozhodne časem zrušit Carlův ban. 

Zdroj: fraghero.com
Štítky: BAN, Twitch, zbran