Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer Ninja bude mít hlavní roli v animované televizní show

9. 1. 2021 | 08:00 Twitch.tv
Populární streamer Tyler „Ninja“ Blevins začal pracovat na tajuplné televizní show. Své fanoušky škádlí detaily ohledně své role, která má být jednou z hlavních postav.
Ninja
Ninja

Ninja už dávno není známý „pouze“ v herním světě a jeho jméno slyšíme velmi často už i v jiných kruzích. Nyní se streamer zapojuje do zbrusu nové televizní show, ačkoliv zatím nejsou známy prakticky žádné detaily, které by napovídaly něco málo třeba o tom, kdy má být vůbec uvedena na obrazovky. Přesto Ninja ve svém sdělení prostřednictvím Twitteru sdílel určité klíčové informace. 

Pravděpodobně se bude jednat o animovanou sérii, neboť Ninja uvedl, že: „dnes nahrával svůj úplně první voiceover pro hlavní roli.“ Pro zajímavost, tento pojem označuje mluvené slovo pronášené hlasem, jehož nositel není přítomen v obraze.

„Ačkoliv zatím nemůžu říct víc, práce s hlasem je tak zábavná. Moje obrovská vášeň, již začínám prožívat,“ dodal Ninja. Jenom před pár měsíci streamer podepsal smlouvu s jednou z největších hollywoodských talentových agentur, Creative Artists Agency. Však také v jednom z rozhovorů prohlásil, že jeho cílem je Hollywood.

Ačkoliv zatím netušíme, na jakém projektu Ninja pracuje, nevidí se každý den, že tvůrce obsahu dostane hlavní roli v animované sérii, a těšíme se, až bude známo více informací. Je to jenom otázka času. Nejedná se zároveň o první hollywoodskou produkci, do níž se streamer zapojil. Společně s dalšími významnými tvůrci obsahu se objeví třeba ve filmu „Free Guy“ po boku celebrity Ryana Reynoldse.  

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Ninja