Přejít k hlavnímu obsahu

Švédský veterán GeT_RiGhT rozjíždí na Twitchi full-time kariéru streamera

22. 1. 2021 | 08:00 Counter-Strike 2
Legendární CS:GO hráč konečně ukončil rozsáhlé spekulace a domněnky ohledně své budoucnosti. I přes různé náznaky se opravdu nejedná o přestup na kompetitivní scénu Valorantu, nýbrž full-time kariéru streamera. GeT_RiGhT tak půjde v šlépějích shrouda a fanoušci si zkušeného hráče budou moci užít z nové perspektivy.
GeT_RiGhT
GeT_RiGhT

Ostřílený Counter-Strike veterán Christopher 'GeT_RiGhT' Alesund konečně definitivně odhalil nový směr, kterým se bude ubírat jeho hvězdná kariéra. Nejprve se dlouze spekulovalo, že Christopher přechází na Valorant a stále se bude hrám věnovat kompetitivně, nyní však s konečnou platností známe pravdu. Fanoušci a diváci tak nemusí oplakávat jeho odchod z profesionální CS:GO scény, jelikož oblíbenou ikonu bude možné i nadále sledovat na Twitchi, GeT_RiGhT se rozhodl full-time věnovat právě streamování!

Bývalý CS:GO profík své fanoušky zásoboval kvalitně zpracovanými příspěvky, ve kterých jsme mohli sledovat nepatrné náznaky, jak to nakonec s legendárním švédských hráčem bude. Tyto nápovědy ve formě videí však byly i značně matoucí a tak se většina lidí domnívala, že GeT_RiGhT bude ve své kariéře opravdu pokračovat ve Valorantu, dokonce se nachytalo i BBC a pobavilo tak celý internet.

Slavnému Švédovi streamování rozhodně není cizí, na svém Twitch kanále ho již sleduje přes půl milionu věrných fanoušků, takže má ty nejlepší předpoklady úspěšně nastartovat svou full-time kariéru. Diváci se samozřejmě mohou těšit na CS:GO, ale také například na Valorant, League of Legends anebo Warzone. I když legendárního hráče už neuvidíme na profesionální stagi, stále ve svém novém streamerském bunkru zůstává pod barvami týmu Dignitas. GeT_RiGhT všem svým budoucím diváků slibuje, že ho konečně uvidí takového, jaký opravdu je a láká na nezapomenutelné herní zážitky.

Štítky: GeT_RiGhT, Valorant