Přejít k hlavnímu obsahu

Světová liga BLAST Premier navazuje úzkou spolupráci s českým projektem MADMONQ

7. 4. 2021 | 13:00 Counter-Strike 2
MADMONQ je v našich kruzích známý hlavně díky podpoře streamerů, celkově ale cílí na jakýkoliv typ gamerů. Není tedy divu, že se nově snaží spojovat také s profesionálními turnaji. Velká novinou včera oznámila světová liga BLAST Premier, která se s českým start-upem spojila pro jarní sezónu.
BLAST x MADMONQ
BLAST x MADMONQ
Zdroj: BLAST/MADMONQ

Projekt MADMONQ myslí na zdraví hráčů, jedná se český nutriční doplněk pro hráče z přírodních složek. Jeho zakladatele, Michala Nogu, jsme vyzpovídali v 46. dílu COOL Esport. MADMONQ nyní navázal spolupráci s BLAST Premier, tedy ligou o statisíce dolarů, s níž v letošním roce spolupracujeme v rámci MČR v CS:GO.

Partnerství esportového giganta a české firmy se zaměří především na zdraví a výkon, což zahrnuje třeba improvizované skeče a vzdělávací prvky během přestávek v turnaji. MADMONQ také poskytne zdroje jak hráčům, tak fanouškům. Pro domácí společnost se jedná se o velký krok do velkého světa esportu, ligu BLAST Premier hrají ty nejlepší CS:GO týmy světa. Zdraví hráčů je důležité, takže je skvělé, že na to BLAST pamatuje.

Michal Noga se ke spojení s velkolepou soutěží vyjádřil takto: „Spolupráce MADMONQ a BLAST Premier vznikla proto, aby hráčům přiblížila, že jejich výkonnost je úzce spjatá s jejich zdravím. Dnes už totiž s jistotou víme, že hráči, kteří pravidelně cvičí, dbají na svůj zdravý jídelníček nebo užívají speciální doplňky stravy, dosahují statisticky lepších výsledků. V rámci spolupráce vznikne speciální obsah – inspirativní videa s hráči jednotlivých týmů, skeče během samotného vysílání a edukativní prvky během celého turnaje.

„Partnerství s BLAST Premier je důležitý krok na naší cestě esportem a naplnění naší dlouhodobé vize. Jako značka usilujeme o to, aby si hráči zvykli věnovat stejnou pozornost svému zdraví, jakou dnes věnují svému hardwaru. Zdraví je totiž vůbec ten nejdůležitější hardware ve výbavě každého hráče. Ať už profesionálního nebo rekreačního.“