Přejít k hlavnímu obsahu

Tajné výzvy: Najdi kosmickou loď

20. 8. 2020 | 13:02 Fortnite
Tato tajná výzva patří k lehce a hlavně rychle splnitelným. Pokud vás tak zajímá, jak ji zmáknout levou zadní, pokračujte ve čtení.
loď
loď

Ve srovnání s minulými sezónami kapitoly dvě nechal Epic projít mapu té aktuální několika četnými změnami. Díky poslední aktualizaci se objevila nová lokace s názvem Coral Castle a také malý ostrov, kde jsme mohli poprvé vidět vesmírnou loď. Spolu se snížením vodní hladiny a objevením lodi dostali hráči také tajnou výzvu, která je žádala, aby opravili loď a poslali ji do vesmíru. Loď poté zmizela a objevila se až teď v nové aktuální výzvě.

Najdi kosmickou loď 

Jak už jsme psali, tato výzva je velmi snadná a rychlá na dokončení. Deova vesmírná loď se poprvé objevila severovýchodně od Craggy Cliffs, poté vzlétla, zmizela a nyní po vás Fortnite požaduje, abyste jí opět objevili. Astronaut Deo, který loď obýval, nyní zmizel, takže loď zůstala otevřená, prázdná a vznášející se nad zemí. Na obrázku níže jsme vám označili její polohu:

lokace

Pro splnění úkolu stačí k lodi pouze přijít a okamžitě dostanete 14 tisíc zkušenostních bodů jako odměnu. Jediná věc, která je na tom zvláštní je, že se Deo rozhodl loď opustit. Není pochyb o tom, že to dozajista souvisí s následující dějovou linií, ať už bude jakákoliv. Vzhledem k tomu, že do konce třetí sezóny zbývá něco málo přes týden, je možné, že Dea a jeho vesmírnou loď ještě uvidíme. Spekuluje se i o tom, že by mohl být v závěrečném eventu, ale na to si budeme muset ještě chvíli počkat.