Přejít k hlavnímu obsahu

Tajné výzvy: Najdi obrázky skřítků

14. 10. 2020 | 09:00 Fortnite
Nová aktualizace přinesla mnoho nových věcí spolu i s tajnou výzvou, ve které budete muset najít nasprejované obrázky skřítků. V dnešním článku vám prozradíme jejich konkrétní lokace, abyste s jejich hledáním neměli problém.
uvodka
uvodka

Není žádným tajemstvím, že tajné výzvy jsou velmi lehký způsob, jak lehko přijít ke zkušenostním bodům. V této sezóně už jsme vám jich pár představili. Zajímavé jsou v tom, že je nelze normálně vidět na mapě. Z tohoto důvodu jsou tajné a mohou je splnit hráči buď úplnou náhodou, nebo díky tomu, že se o nich dozví na internetu. A proto jsme tu my s naším článkem.

Najdi obrázky skřítků 

Tento úkol je poměrně snadné dokončit, pokud tedy víte, kam jít. Obrázky skřítků jsou rozprostřeny na třech místech na mapě. Jeden z nich je na malém ostrůvku jižně od Catty Corneru. Přesné umístění můžete vidět na obrázku níže:

catty

Další najdete v budově východně od Slurpy Swamp. Přesné umístění můžete opět vidět na obrázku:

budova

Poslední nasprejovaný obrázek severně od Coral Castlu na samostatném ostrově. Podrobnou lokaci si můžete prohlédnout zde:

coral

Pro splnění výzvy stačí navštívit jedno z míst a dostanete 10 000 zkušenostních bodů, což je opravdu pěkný počet za minimum námahy. Doufáme, že s hledáním nebudete mít problém a že vám body pomohou při postupu vaším Battle Passem.