Přejít k hlavnímu obsahu

Tajné výzvy: Popovídej si se skřítky

12. 9. 2020 | 09:12 Fortnite
V dnešním článku vám prozradíme novou tajnou výzvu, která vás zaslouženě odmění zkušenostními body, a to za minimum námahy. Tato XPčka vám pomohou při postupu v Battle Passu, takže se vyplatí je sbírat.
talk
talk

Jako každý týden byly ve čtvrtek vydány nové týdenní úkoly, které se nám snadno ukazují na mapě během hry. Jsou tu ale i takové výzvy, o kterých člověk neví, pokud nesleduje sociální sítě, nebo na nějakou takovou interakci náhodou nenarazí. Tuto sezónu byla vydána zatím pouze jedna tajná výzva, která souvisela s korálovými kamarády. Vše, co jste museli udělat bylo, jít se podívat jaké poškození bylo napácháno na jejich ostrůvku. S aktualizací 14.10 můžeme splnit jednu další, takže pokud si nevíte rady, pokračujte ve čtení.  

Popovídej si se skřítky 

Pro splnění tohoto úkolu musíte vědět, kde se skřítci nachází. Jejich přesná poloha je na okraji mapy, jihozápadně od Misty Meadows. Pokud i tak netušíte, kde by se mohli nacházet, vyznačili jsme vám polohu níže na mapě. Jediné, co musíte udělat, je přijít k plošině se skřítkem a rozbít barel se slurpem. Po jeho malé explozi se vám v levém horním rohu objeví kolonka, která vám zahlásí, že jste úkol splnili. Za odměnu dostanete 25 000 XP. 

skřítci