Přejít k hlavnímu obsahu

Team BRUTE představuje ambiciózní PUBG sekci

19. 3. 2020 | 15:59 PUBG: Battlegrounds
BRUTE v posledním týdnu vstoupili do světa Brawl Stars a PUBG Mobile, ale vedle toho nezapomínají ani na své dosavadní hry. Tým v klasickém PUBG se konečně dostal do podoby, která se už mohla stát oficiální a k tomu se hned v tento den představí na zajímavém zahraničním turnaji.
Team BRUTE
Team BRUTE

Hlavou celého týmu je David 'Crowley' Haraším, bývalý hráč eSuby a mistr České republiky z roku 2018 s týmem Gunrunners. Tento úspěch získal i s Markem 'HaziQQ' Tůmou, který před nedávnem opustil Eclot Gaming a oba se opět potkávají v jedné sestavě. Druhou polovinu nové sestavy BRUTE tvoří dvojice, jež má za sebou také společnou historii. Řeč je o Michalu 'Cudri_XT' Cudrákovi a Jaroslavu 'J3rdie' Míkovi, bývalých střelcích týmu REViTAL Gaming, který loni dosáhl na 6. místo na PLAYzone Challenge a na 7. příčku na finále MČR sezóny. S týmem BRUTE se tak rozloučila celá kompletní minulá sekce, jako jediný zůstal Barior v pozici manažera.

Tohle kvarteto si svou premiéru v nových barvách odbude ve finále Toby’s Tryhard Thursday, kam se jako jediný český tým probojovalo, a vynechá tím pádem klasický čtvrteční MČR turnaj. Konkurence ale nabízí třeba hvězdné výběry FaZe nebo WTSG a taková příležitost se nenaskytne každý den. Ve hře bude od 19:00 celkový prize pool 1 000 dolarů pro nejlepší čtyři týmy a komentáře se zhostí sám oblíbený hlas TheNameIsTobyho.

PLAYzone Challenge 2020
Zdroj: brute.gg
Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.