Přejít k hlavnímu obsahu

Team Deathmatch dorazí do hry v PC Update 6.2

12. 2. 2020 | 17:26 PUBG: Battlegrounds
Po omylném dřívějším nahození nového updatu konečně známe detaily toho s pořadovým číslem 6.2. Team Deathmatch opravdu do hry dorazí již v nejbližší várce novinek, kdy se stane první součástí nového Arcade Mode.
PUBG Team Deathmatch
PUBG Team Deathmatch

Alfou a omegou PUBG je battle royale, určitou částí hráčské základnou jsou ale ti, kteří si chtějí v první řadě zastřílet. Karakin úplně vhodným přírůstkem nejspíše nebyl, nicméně tato novinka by se mohla vydařit. Nové režimy v rámci chystaného Arcade Mode budou ideální možností na pilování střeleckých schopnosti nebo na rozehřátí se před skočením na jednu z klasických map. Prvním režimem je dle očekávání Team Deathmatch.

Jeden z tradičních režimů FPS her dorazí v PC Update 6.2 a na sedmi různých bojištích se proti sobě z pohledu první osoby postaví dva osmičlenné týmy. Každý hráč bude mít na výběr jeden z osmi základních Spawn Kitů – dva s Assault Rifle, dva s DMR, dva se sniperkou a po jedné variantě s lehkým kulometem či brokovnicí.

Kam vás zavedou jednotlivé mapy TDM?

  • Erangel – Stalber, Sosnovka Military Base
  • Sanhok – Paradise Resort, Docks
  • Vikendi – Podvosto, Peshkova
  • Miramar – Campo Militar
PUBG Team Deathmatch

Jak už to většinou bývá, cílem vašeho týmu je jako první nastřílet 50 killů, nebo mít více než soupeř po 10 minutách jedné hry. Každý duel se hraje jako BO3 série, pro celkový triumf je tedy nutné triumfovat na dvou ze tří map. Každý hráč se po své smrti narodí vždy po 5 sekundách, a to v bezpečí a v blízkosti svých spoluhráčů. Současně s tím budete mít i krátkou nesmrtelnost, takže by se zde neměl dít žádný basecamping. Vítané je také to, že oproti klasickému battle royale zde nebudou knocky, a každý kill tak bude rovnou potvrzeným zabitím.

Zajímavě upravenou mechanikou bude hladina vašeho boostu, ačkoliv zde nebudou žádné Adrenaline Syringe, Painkillery ani Energy Drinky. Narodíte se vždy s 50 procenty a jakmile po utržení poškození žádné další po dobu 5 sekund následně neobdržíte, tak se vaše Boost Gauge začne snižovat o 10 % za vteřinu, což vás vždy vyléčí o 10 % celkových životů. Doplnit tuto hladinu bude možné pomocí killů (50 %) nebo asistencí (20 %).

Dá se očekávat, že Team Deathmatch dorazí do hry již za týden. Jaké by ale podle vás mohly být další přírůstky v rámci Arcade Mode, které by byly vhodnou alternativou k battle royale? Nebo dojde i na pokládání bomby?!

Vyzkoušíte si Team Deathmatch, jakmile dorazí na live servery?

Možnosti výběru
PLAYzone Challenge 2020
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.