Přejít k hlavnímu obsahu

Team Gravity otevírá dveře VALORANT sekci

11. 2. 2021 | 15:48 VALORANT
Team Gravity oznámil 1. února návrat na domácí esportovou scénu, kde byl loni vidět jen zřídka, a spíše než o znovuzrození jde o probuzení ze spánku.
Team Gravity
Team Gravity

Team Gravity byl vždy znám především díky CS:GO týmu v čele s Davidem 'KAPARZO' Lacinou, vedle něj se organizace mohla spolehnout také na Hearthstone sekci. Tyto dvě hry budou v Gravity pokračovat i letos, jejich složení zatím ale neznámé. Vedle těchto dvou titulů se podle úvodního prohlášení chystá také vstup na League of Legends scénu, první akvizicí je ale ještě úplně jiná hra než tohle zmíněné trio.

Team Gravity od dnešního dne uvidíme na VALORANT scéně, kde bude jeho barvy hájit česká sestava okořeněná o jednoho slovenského a jednoho polského hráče. Nejznámějším jménem z celé pětice je bývalý CS:GO hráč Jan 'Bongo' Zvára, který si předloni zahrál na Mistrovství České republiky v barvách EXORS Gaming. Uvidíme, jak mu to na novém poli půjde. Jedním z prvních turnajů by pro VALORANT sestavu týmu Gravity měl být druhý evropské turnaj VALORANT Champions Tour, tedy Challengers 2. Jeho kvalifikace proběhne 20. a 21. února.

VALORANT sestava týmu Gravity:

 Česká republika Lukáš 'LvcAss' Petrila 
 Česká republika Jan 'Bongo' Zvára 
 Česká republika Michal 'Majki' Kolečkář 
 Slovensko Adam 'RezzoS' Tkáčik 
 Polsko Hubert 'KnightVoice' Lorenc

Štítky: Team Gravity
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.