Přejít k hlavnímu obsahu

Team Liquid spojuje gaming a anime v nové spolupráci s Naruto: Shippuden

11. 2. 2021 | 18:16 Všechny hry
Spousta hráčů svůj volný čas kromě gamingu vyplňuje také sledováním anime a přesně na tuto strunu šikovně zahrál severoamerický tým Liquid. Nová spolupráce tak tentokrát přináší slibný merch s tématikou Naruto: Shippuden a jeho oblíbených hrdinů.
Team Liquid Naruto
Team Liquid Naruto

Team Liquid znovu přichází s další lákavou spoluprací, která jistě potěší všechny fanoušky anime a mangy. Už v minulosti jsme byli svědky kolaborace severoamerického týmu například s Marvelem, což umožnilo jak hráčům, tak i fanouškům se obléknout do barev oblíbených komiksových hrdinů. Liquid v nejnovějším partnerství spojuje síly s Naruto: Shippuden, jedním z nejpopulárnějších anime, tudíž se můžeme těšit na merch s ninja tématikou.

Nadcházející kolekce oživí oblíbené hrdiny, jako jsou Naruto, Sasuke, Kakashi, nebo Sakura, kteří se tak objeví na tričkách, mikinách, bundách, ale i kalhotách, a to samozřejmě společně s logem amerického týmu. Na nejnovější přírůstky, jež se budou cenově pohybovat mezi 35 až 100 dolary, se fanoušci mohou těšit už zítra 12. února, má to však jeden háček – celý prodej bude prozatím exkluzivní pouze pro Ameriku.

Team Liquid se tak i nadále snaží strategicky spojovat gaming s dalšími úzce se prolínajícími průmysly, ba dokonce i kulturami, a je v tom zatím úspěšný. Který hráč by přeci neměl rád anime či Naruta, nebo o něm alespoň neslyšel? Nová kolekce tak vypukne ve velkém stylu a nám neamerickým fanouškům už nezbývá nic jiného, než doufat, že se nová móda ze Skryté listrové dostane co nejdříve i do dalších koutů světa!