Přejít k hlavnímu obsahu

Team Sampi ulovil vítěze TS COOL ligy. Doplňuje Serona, který skončil druhý

26. 6. 2020 | 14:23 EA SPORTS FC 24
Sampi hlásí novou posilu do svého FIFA týmu. Vítěz historicky první TS COOL ligy Matěj "MikiTheGoat" Mikan v herním týmu fotbalisty Jakuba Jankta doplní poraženého finalistu Serona a utvoří tak mladé duo českých FIFA hráčů, které se dá označit za možná aktuálně vůbec nejlepší duo v Česku a na Slovensku.
MikiTheGoat
MikiTheGoat

Miki do týmu přichází, stejně jako Seron, z týmu FK Teplice. V průběhu TS COOL ligy se Miki prezentoval velmi agresivní hrou, která rozhodně nenudila a v jeho zápasech padala spousta gólů. Do play-off sice MikiTheGoat postoupil ze čtvrtého místa, ale následně třikrát za sebou zvítězil 2:1 a přes RIIJKa, DRMiho a Serona si došel pro titul mistra. Spolu s pohárem si vybojoval také finanční odměnu v celkové výši 56 tisíc korun. 

Do týmu FK Teplice se MikiTheGoat připojil před koncem roku 2019, ale netají se tím, že je fanouškem Slavie a londýnské Chelsea. V průběhu svého působení v Teplicích reprezentoval tým několika skvělými výsledky ve Weekend League nebo v Red Bull Ultimátním hráči. Největší úspěch ale příšel právě v TS COOL lize, kde překvapil už jenom svým postupem do play-off a svůj sympatický výkon nakonec korunoval celkovým vítězstvím.

MikiTheGoat po přestupu do Sampi:

Je mi velkou ctí hájit barvy týmu Sampi a jsem vděčný za tuto příležitost která se mi naskytla. Současně věřím, že naplním očekávání a budu Sampi vzorně reprezentovat.