Přejít k hlavnímu obsahu

Těchto deset týmů se utká o uvolněný CS:GO trůn

16. 10. 2019 | 14:43 Counter-Strike 2
Poslední roky se na domácí CS:GO scéně čekalo na moment, kdy opravdová jednička nebude zcela jasná. Po rozpadu eXtatus, později Gunrunners, se však tahle možnost naskýtá právě letos, kdy desítka hladových vlků vkročí 7. listopadem do čtyřdenních bojů o domácí titul.
Gunrunners.AOC
Gunrunners.AOC

Obhájce prvenství bude mít Vodafone MČR v CS:GO letos jen v řadách hráčů. Chybět bude jak mistrovská organizace Gunrunners, tak hned trojice střelců i s koučem. O další zlato tak budou usilovat pouze queztone v barvách Inside Games a The eLiVe za Trust.Universe. Letošní MČR je však opravdu otevřené a kromě těchto dvou celků se musí počítat s vítězem celoročního bodování eSubou nebo stálicemi jako ECLOT, Brute, Dark Tigers či eXtatus. Mezi tyto týmy se konstatními výkony dokázal na druhé místo vklínit tým Fury Esport. V pozici outsiderů pak nejspíše budou eEriness a EXORS, detailněji se ale na jednotlivé týmy podíváme až v preview.

MČR 2019

eSuba

leckr
HenkkyG
ZEDKO
blogg1s
SHOCK

benq1

Fury Esport

stinx
Xperrience
manguss
SySTeM
INCC

Thomas

ECLOT.LYNX

K1-FiDa
rko
ZED
noobiq
bery

ReaFi

Brute.GG

MAXX
Crazyy
AJTT
capseN
fazen

d0di

ROG.eXtatus

luko
Pechyn
Fraged
DESTY
wEAMO

forji

Dark Tigers

Tomkeejs
EYO
beastik
NIO
Majky

ecko

eEriness E-BLUE

Bordel
Zajda
Thieff
tMs1k
Neci

Magicer

Trust.Universe

The eLiVe
Levi
lucasp
NEOFRAG
forsyy

KETUBOR

 

EXORS Gaming

nykr
striifE
reylo
boNgo
m0nnlich3r

AyEm

Inside Games

hones
daxen
kinzo
Tusi
queztone

teCkoO

 

MČR 2019
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.