Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq a ECLOT znovu zaskórovali a v 1. Tipsport COOL lize jsou nadále stoprocentní

30. 3. 2021 | 20:05 Counter-Strike 2
1. Tipsport COOL liga má po odloženém druhém kolo před sebou konečně další ostré zápasy. V akci se sice představí pouze polovina účastníků soutěže, i přesto se však bude na co dívat. Entropiq se budou snažit potvrdit roli favorit, pro DEFEATERS naopak každý bod může být zlatý. Druhý duel třetího kola bude pro změnu soubojem dvou přímých konkurentů a aktuálních lídrů tabulky.
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Entropiq vs. DEFEATERS
leckr  Česká republika
AJTT  Česká republika
capseN  Česká republika
HONES  Česká republika
MoriiSko  Česká republika

16:8
16:3

 Slovensko Rutk0
 Slovensko Abdel
 Česká republika Lueg
 Česká republika DOCKSTAR
 Česká republika shrubyy

UPDATE #1: Od prvního zápasu třetího kola se čekala jednoznačná bitva a Entropiq opravdu měli všechno pod kontrolou. Začalo se volbou DEFEATERS, tedy mapou Inferno, kde ale Entropiq po prohraných pistolkách zlomili soupeře za pomocí Deaglů a až na jeden případ neprohráli více kol v řadě. Druhou mapou byl Dust 2, kde DEFEATERS na úvod ligy sice uhráli 13 bodů proti ECLOT, ale Entropiq teď nic podobného dovolit nechtěli a s ledovým klidem dokráčeli k dalším třem bodům. Statisticky na tom byl nejlépe leckr, v červených číslech ale nikdo z EIQ nebyl. Díky jednoznačným výsledkům je navíc možné, že se Entropiq dostanou do čela soutěže.

Komentují: Shadye a Bananides
stinx  Česká republika
desty  Česká republika
Mix  Česká republika
Lastík  Česká republika
Majky  Česká republika

16:11
16:11

 Slovensko MAXX
 Slovensko zyored
 Slovensko ZEDc
 Slovensko system​​​​​
 Slovensko fino

UPDATE #2: Po jednoznačném matchupu přišel na řadu jeden vyrovnaný, kde se utkaly dva týmy střední třídy. Oba navíc v prvním kole uspěly proti papírově slabším týmům, a byly tak v ideálním rozpoložení před vzájemným utkáním. Samotné veto vyšlo oběma vhod, také tady se předpoklady nemýlily. Lépe do zápasu vstoupili hráči ECLOT, kteří díky dvěma sériím ovládli první stranu na úvodním Vertigu. Tempo jim vydrželo i za obranu a šli tak do vedení 1:0. Na volbě soupeře se však čekaly velké věci, Dark Tigers patří na Dustu 2 k domácí špičce. ECLOT sice nestačilo vedení 6:3, aby vyhráli úvodní stranu, po výměně však už soupeře nepustili ke slovu. Podle kurzů nebyli ECLOT favoritem, stinx a spol. však potvrzují vysokou kvalitu a poráží DTG poměrem 2:0.

Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.