Přejít k hlavnímu obsahu

Tipsport COOL liga se vrací i s týmovou soutěží v Hearthstone

24. 3. 2020 | 18:30 Hearthstone
K jarní sezóně TIpsport COOL ligy již neodmyslitelně patří vedle CSka také kartičky. A o týmovou soutěž v Hearthstone tedy nebudete ochuzeni ani tentokrát!
Tipsport COOL liga 2020
Tipsport COOL liga 2020

Jarní split letošní Tipsport COOL ligy již odstartoval a v Counter-Strike již dokonce známe postupující do hlavní části soutěže. Jenže na jaře se v COOL lize již tradičně bojuje také v Hearthstone a o tom zatím nepadlo ani slovo. Tomu je ale konec, tradici v HS soutěžích samozřejmě nemáme v plánu přerušit ani letos, a o mistrovský titul z COOL ligy tak budete moci bojovat i v Hearthstone a to opět v rámci týmové soutěže.

I tento aspekt je s Tisport COOL ligou v Hearthstone neodmyslitelně spjatý a vzhledem k popularitě našeho formátu v tomto směru žádné změny neplánujeme. Souboje jsou tedy připraveny pro čtyřčlenné týmy, které budou všechny zápasy hrát HGG systémem. Oba týmy si tedy nejprve připraví balíčky pro všech devět class, a následně  v pořadí ban, pick, pick, ban, ban, pick, pick, ban, pick vybírají (resp. banují svému soupeři) classy, které v zápase použijí. Pořadí banu není důležité, pořadí picku určuje, kolikátý v pořadí bude daný hráč tento deck hrát.

Tipsport COOL liga

Co se týče konkrétní podoby celé soutěže, ani tam na vás nečekají žádné novoty. Vše bude probíhat v rámci jedné velké tabulky pro osm týmů. jejíž podobu určíme přes jednu velkou uzavřenou kvalifikaci. V ní bude bojovat šestnáct celků, osm pozvaných, jejichž jména naleznete v seznamu níže, a osm postupujících z otevřených kvalifikacích. Ty budou dvě a postup dále z nich bude čekat na všechny semifinalisty. Šanci bojovat v COOL lize tedy máte i vy!

Pozvané celky do uzavřené kvalifikace:

  • CZC.eSuba
  • Inside Games
  • Inaequalis
  • Vikingekrig
  • ECLOT
  • eEriness
  • iNvolute
  • Gifted Gaming

První ze série kvalifikací se odehraje již tento týden, o podobě hlavní soutěže pak tedy bude jasno zhruba v půlce dubna. No a potom budou moci souboje v nejprestižnějším týmovém Hearthstone klání na naší scéně začít! Ve hře v nich bude krásný prize pool v hodnotě 70 tisíc a vybrané zápasy z každého kola budou samozřejmě živě vysílány za doprovodu těch nejlepších domácích casterů! Více podrobností o podobě samotné ligy vám přineseme těsně před jejím začátkem, nyní jsou to hlavní dvě otevřené kvalifikace. Tak nezapomeňte sestavit tým a do té první se registrovat, začínáme už tuto sobotu!

Štítky: COOL HS liga
miluju videohry a hlavně ligu legend