Přejít k hlavnímu obsahu

Tragický výkon mousesports. Po prohrách nad PACT a DBL Poney končí v kvalifikaci na BLAST poslední

24. 3. 2021 | 14:12 Counter-Strike 2
Mousesports se poslední dobou příliš nedaří, výkon ze včerejší kvalifikace na BLAST Showdown však nečekal vůbec nikdo. Jednalo se o nejhorší výsledek mousesports za poslední roky.
frozen
frozen
Zdroj: PLAYzone - Dominik Bludský

Mousesports se poslední rok příliš nedaří a po příchodu australského in-game leadera Christophera "dexter" Nonga vyhráli pouze tři utkání z dvanácti. Výkon z Fantasyexpo Cupu, který slouží jako kvalifikace pro BLAST Premier Showdown, však nikdo nečekal.

Překvapením bylo už utkání proti DBL Poney, mixu, ve kterém se představili známí francouzští hráči jako Nathan "NBK" Schmitt nebo Alexandre "⁠bodyy⁠" Pianaro. Frozenův tým nakonec v těsném utkání na Vertigu podlehl 12:16. Následovalo tak eliminační utkání proti polským PACT. Tam jsme však viděli naprosto jednostranné utkání na Nuke, které polský tým vyhrál naprosto jednoznačně 16:3.

Mousesports tak předvedli jeden z nejhorších výkonů v historii týmu. Kritika padá i na nového in-game leadera dextera, který podle komunity přechod na mezinárodní scénu nezvládá. V podcastu HLTV confirmed dokonce SPUNJ v nadsázce prohlásil, že se omlouvá, že přinesl Austrálii na mapu světového Counter-Strike. Myšáci však mají hromadu času na trénink, další turnaj pravděpodobně odehrají až na konci dubna, kdy se uskuteční DreamHack Masters.

Fantasyexpo Cup bude pokračovat již dnes, kdy do akce vstoupí STYKO s jeho týmem FPX, proti kterému se postaví například LDLC OL nebo Endpoint.

Štítky: mousesports
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.