Přejít k hlavnímu obsahu

Třetí sezóna je za dveřmi, kdy se dočkáme update?

13. 5. 2020 | 12:28 Fortnite
Jak už bývá u Epic Games zvykem, současná sezóna byla prodloužena, a to až do 4. června. Co nám přinesla druhá sezóna a co vše víme o následující třetí?
Chapter 2 season 3
Chapter 2 season 3

Současná sezóna, celkem dvanáctá v pořadí, nese název Top Secret. Začala přesně 20. února a skončí 4. června. Původně měla začít už 13. prosince, avšak přechod na nový engine prodloužil čekání až na finální datum. Prodlužování sezón je pro Epic Games už dlouholetá tradice, které se až na pár výjimek žádná sezóna nevyhnula. Kvůli stížnostem hráčů na nedosažitelnost maximální úrovně a kvůli situaci ohledně korovaniru byla prodloužena i tato.

Při oznámení prodloužení sezóny Epic slíbil různé gamemody, updaty, nové výzvy a další prvky, které dokážou hru pořádně oživit. Toho jsme se dočkali v podobě odpočinkového módu Party Royale, který se dočkal premiéry v podobě párty se třemi známými DJs. Přišel i update 12.50, avšak ten nijak zásadně nezměnil chod hry. Přibyly i nové challenge, které zjednodušily dosažení nejvyšší úrovně a s dalším updatem 12.60 by mohly přijít i další nové challenge, takže pokud nestíháte, tak se nemusíte bát.

Season 2

Pokud vše půjde podle plánu, začátku třetí sezóny se dočkáme už 4. června. Epic Games už pomalu vydávají různé teasery, které nám mohou napovědět téma budoucí sezóny. Zároveň nás před koncem současné sezóny čeká live event a jistě i změna vzhledu mapy. Vše napovídá tomu, že dočkáme letního motivu a možná bude přidána i možnost potápění. Nechejme se překvapit co pro nás Epic chystá a doufejme, že to bude stát za to!