Přejít k hlavnímu obsahu

TS COOL liga: MikiTheGoat to dokázal a ve finále vítězí nad Seronem

12. 6. 2020 | 19:55 EA SPORTS FC 24
TS COOL liga po devíti hracích kolech zamířila do svého finále, kde bojují nejlepší hráči naší FIFA scény. Všech šest hráčů, kteří si zajistili postup do play-off svou kvalitu už potvrdilo a boj o titul prvního šampiona bude vskutku nepředvídatelný.
COOL liga
COOL liga

UPDATE (22:25): Viděli jsme naprosto šílené finále dvou teenagerů, kdy Miki šel do vedení, když v první hře vyhrál vysoko 4:1. Seron se ale dokázal oklepat a vypadalo to, jakoby mu to jen dodalo další motivaci, protože v druhé hře jednoznačně dominoval a nadělil Mikimu bůra a vítězstvím 5:0 si vynutil třetí zápas. V tom ale znovu dokázal vyhrát zástupce FK Teplice. Seron sice ještě dlouho zůstával ve hře, ale hřebíčkem do rakve byl gól na 3:1 v závěrečných vteřinách, po němž už bylo jasné, že se MikiTheGoat stane historicky prvním vítězem TS COOL ligy.

UPDATE (20:57): Ve finále uvidíme souboj dvou mladíků. Mikiho totiž doplňuje Seron, který dokázal zopakovat vítězství z posledního kola základní části a porazil T9Lakyho 2:1. O třetí místo se tak utkají dva zástupci Viktorky Plzeň. 

UPDATE (19:55): MikiTheGoat se trochu překvapivě stává prvním finalistou, když přehrál DRMiho 2:1. Výborný výkon podal zejména v poslední hře, kdy dokázal zvítězit přesvědčivě 4:1. O druhé místo ve finále se utkají T9Laky a Seron, největší favorité před startem samotné soutěže.

UPDATE (17:44): T9Laky přehrál Emericksona v semifinále 2:0. První zápas byl velmi dlouho vyrovnaný, ale v poslední minutě před penaltami rozhodla nešťastná chyba obránce Mendyho, díky němuž se T9Laky ujal vedení v sérii. Druhá hra už byla výrazně jednoznačnější a T9Laky si dokázal dojít pro poměrně jisté vítězství 2:0.


Všechny zápasy se budou hrát stylem BO3, stejně jako v průběhu základní části. První dvě místa si v základní části vybojovali Michal "DRMi10" Drastich a Dominik "Seron" Čermák. Ti tedy čekají v semifinále na své soupeře, kteří začínají ve čtvrtfinále. RIIJK v našem nedávném rozhovoru řekl, že si věří na finále, ale že vyhrát může naprosto kdokoliv. Podobně se vyjádřil i Seron, který bude jednoznačně patřit k těm vůbec největším favoritům celého play-off, kde si vítěz odnese 50 tisíc korun. 

Play-off TS COOL ligy
     Česká republika Seron2      
            
    12. 6. 20:00   Česká republika Seron1   
  Česká republika T9Laky2         
 12. 6. 17:00   Česká republika T9Laky1      
  Česká republika Emerickson0         
       12. 6. 22:00   Česká republika MikiTheGoat 
            
     Česká republika DRMi101      
            
    12. 6. 19:00   Česká republika MikiTheGoat2   
  Česká republika RIIJK1         
 12. 6. 17:00   Česká republika MikiTheGoat2      
  Česká republika MikiTheGoat2     Česká republika DRMi100   
       12. 6. 21:00   Česká republika T9Laky 
        Česká republika T9Laky2   
Štítky: FIFA COOL liga