Přejít k hlavnímu obsahu

TSM nabírají jeden z nejlepších týmů světa!

25. 4. 2020 | 15:09 PUBG: Battlegrounds
První polovina letošního roku je v TSM plná změn. V lednu přišli do týmu tři noví hráči, ale tohle složení v kvalifikaci na PGS Berlin o pár bodíků neuspělo. Chvíli to začalo vypadat, že organizace zanevře na PUBG na dobro, vývojáři ale představili novou Continental Series, která opět dodala možnosti, co na Tier 1 scéně hrát.
TSM PUBG
TSM PUBG

Začátkem roku zůstal v čele týmu mykLe, kterého doplnilo silné trio Jembty, Fexx a Braexco. Očekávané výsledky ale nepřišly a 11. dubna přišlo oznámení, že TSM opouští kompetitivní scénu. Fexx a Jembty se po krátké štaci odloučili, Braexco a mykLe zůstali jako streameři. Jeden z tohoto kvarteta se ale nyní vrací zpátky, stejně jako loňská hvězda Iroh. Řeč je o Fexxovi, který po konci minulého složení TSM začal hrát s celkem WTSG, jenž nyní míří právě do TSM. WTSG ještě se Sambtym, který ukončil kariéru a přenechal místo zmíněnému Fexxovi, letos vyhráli mezinárodní klání GLL Season 4 a i na PGS Berlin: Europe Finals patřili mezi špičku. TSM si lepší tým bez organizace vybrat nemohli, tak uvidíme, jak jim to s novým zastřešením bude nyní střílet.

Nová sestava TSM:

 Turecko Ömer 'Iroh' Çakıldeveli
 Velká Británie Christopher 'Fexx' Wheddon
 Velká Británie Alex 'vard' Gouge
 Irsko Justin 'MiracU' McNally

 Švédsko Martin 'dohfOs' Lundén

Zdroj: tsm.gg
Štítky: TSM
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.