Přejít k hlavnímu obsahu

Týmy na The International: PSG.LGD

26. 7. 2019 | 19:50 Dota 2
PSG.LGD je momentálně druhý nejlepší čínský celek. Pojďme si jej detailněji představit.
Logo PSG.LGD
Logo PSG.LGD

Sestava

 Čína Wang "Ame" Chunyu
 Čína Lu "Maybe" Yao
 Čína Yang "Chalice" Shenyi
 Čína Xu "Fy" Linsen
 Malajsie Yap Jian "xNova" Wei

Organizace LGD Gaming má za sebou dlouhou řadu úspěchů, mezi nejvýznamnější patří dvě třetí místa na TI v letech 2012 a 2015. Po uzavření spolupráce s fotbalovým klubem Paris Saint-Germain se z LGD Gaming stalo PSG.LGD. Vloni se svěřenci organizace dostali až do finále The International, kde prohráli 2:3 proti OG.

Hráči PSG.LGD

Papírové předpoklady PSG.LGD se nachází hodně vysoko. Tým hraje společně více než rok, a tak mezi hráči již vznikla určitá "chemie". Jejich výkony se však většinou držely pod jejich potenciálem. Na prvním a posledním Majoru skončili 5.-6. Na domácí půdě v Chongqingu a v Paříži se jim podařilo dosáhnout na čtvrté místo, což byly jejich nejlepší výkony v celé sezóně. Ve Stockholmu vybojovali opět 5.-6 místo, tentokrát ovšem se standinem z týmu CDEC Gaming, který funguje na bázi akademie pro PSG.LGD.

Výsledky PSG.LGD v DPC sezóně 2018/19

Navzdory nepřesvědčivým výkonům v průběhu roku čekám od PSG.LGD na The International velké věci. Hrají spolu už dlouho, a tak mají lepší synergii než nově uskupené týmy. Jednoznačně mohou významně zasáhnout do boje o titul.