Přejít k hlavnímu obsahu

Týmy na The International: Vici Gaming

13. 7. 2019 | 20:52 Dota 2
Další díl seriálu Týmy na The International věnuji nejúspěšnějšímu čínskému celku poslední sezóny, tedy Vici Gaming.
Logo Vici Gaming
Logo Vici Gaming

Sestava

 Čína Zhang "Paparazi" Chengjun
 Čína Zeng "Ori" Jiaoyang
 Čína Zhou "Yang" HaiYang
 Čína Pan "Fade" Yi
 Čína Ding "Dy" Cong

Vici Gaming působí na Dota 2 scéně už poměrně dlouho. Poprvé se na The International podívali v roce 2014, kde získali stříbrnou medaili. Další rok přidali ještě čtvrtou příčku a následné dva roky na TI chyběli. Vloni vypadli v druhém kole Lower Bracketu po porážce 1:2 od Secret.

Vici Gaming na Starladder Minor

Na prvních dvou Majorech sezóny skončili VG na 7.-8. místě a na třetí se ani nekvalifikovali. Naštěstí pro ně se dostali na Starladder Minor, který ovládli a díky tomuto vítězství se nakonec do Stockholmu podívali. Bylo velkým překvapením, že se dostali až do grandfinále, kde stanuli proti Virtus.Pro. Ačkoli měli velice zdatného soupeře, povedlo se jim zvítězit a získat nemalý finanční obnos a velké množství DPC bodů. Pařížský Major pro Číňany dopadl stejně jako první dva, tedy žádná sláva. Na tom závěrečném ze sebe opět vydali to nejlepší a zvítězili, tentokráte nad Liquid v pozměněné sestavě. Vydobili si tak konečnou třetí příčku v DPC sezóně, což je v současné konkurenci úctyhodný výkon.

Výsledky Vici Gaming v DPC sezóně 2018/19

Vici Gaming předvádí velmi nestabilní výkony. Dva Majory ovládli a na dalších třech se trápili. Dá se tedy těžko usuzovat v jaké formě budou na TI. Pokud se jim bude dařit, mohou pomýšlet na vysněný Aegis.