Přejít k hlavnímu obsahu

Universe jsou další organizací, která neodolala Valorantu

12. 5. 2020 | 20:01 VALORANT
Vábení Valorantu je silné a málokdo mu dokáže odolat. Dalším, kdo mu propadl, je tým Universe, který se do svých řad rozhodl nabrat jeden z týmů s kvalitními výsledky.
Universe Valorant
Universe Valorant

Universe patří mezi nejznámější domácí organizace na poli CS:GO a PUBG, k různým FPS hrám tak mají hodně blízko. Krok podpořit vzrůstající Valorant scénu je tak naprosto logický. Vedení Universe si díky svému renomé navíc mohlo dovolit do svých řad nabrat sekci, která jej sama oslovila. V jejím čele se nachází Bronislav 'Bron1k' Gajdušek a společně tato parta, jejíž složení najdete níže, skončila na druhém místě hned v prvním domácím turnaji vůbec. Stejný úspěch tým bývalých hráčů CS:GO – kde však nikdo z nich neudělal díru do světa, kromě online turnajů a účasti na menších LAN akcích – zopakoval i na prvním turnaji od portálu LanCraft.

 Česká republika Bronislav 'Bron1k' Gajdušek
 Česká republika Michael 'Elysium' Prošek
 Slovensko David 'Destiny' Ježik
 Česká republika Miloš 'Cerb78' Dudr
 Česká republika Prokop 'snorky' Štěpánek

V týmu máme hráče, kteří se chtějí zlepšovat a mají motivaci předvést to nejlepší v zápase. Momentálně se snažíme co nejlépe sehrát s novým spoluhráčem a předvést se opět v plné síle. Koluje u nás přátelská atmosféra, díky tomu jsme vždy dobře naladěni a držíme si chladnou hlavu. Jsme neskutečně rádi, že nás právě Universe vzalo pod svá křídla. Po rozhovoru s vedením jsme měli pocit, že tohle není jen obyčejná organizace, ale rodina plná srdcařů a náš nový domov,

prohlásil pro PLAYzone.cz kapitán týmu.

Štítky: Team Universe
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.