Přejít k hlavnímu obsahu

Univerzitní 3E liga rozšiřuje svůj formát, registrace jsou již v plném proudu!

V současné době se můžete přihlašovat na univerzitní ligu 3E: Akademické Mistrovství a zahrát si o značný prizepool hned v několika titulech. 3E liga je určitě mnohým z vás již známá, nyní však přechází na nový a ucelenější formát!
ESA
ESA

Univerzitní 3E liga letos přechází na vyšší úroveň a dále tak rozšiřuje svůj formát, který se již nebude odehrávat pouze v semestrálních úsecích. Namísto soutěží oddělených semestry se tedy můžeme těšit na souběžnou jízdu trvající po celý akademický rok. Soutěž tak od nynějška bude působit více uceleně a jednotlivé univerzity dostanou daleko více prostoru. I nadále však každý semestr bude mít své vlastní finále!

Letošní rok univerzitní liga ponese název 3E: Akademické Mistrovství a bude se skládat ze dvou částí. Do první zimní části, která zároveň poslouží jako kvalifikace do letního play-off, se může přihlásit libovolný počet česko-slovenských univerzitních týmů. V letním play-off se mezi sebou utkají ty nejlepší týmy, ale dostane se i na ty méně úspěšné formou víkendových komunitních miniturnajů.

Kromě 3E ligy se také každý měsíc koná několik offline eventů na různých místech po celé republice, podrobnější informace můžete sledovat na webu a Instagramu. Co se samotné ligy týče, na webu jsou vypsané podrobné informace ke každé z částí, včetně registrací, které běží od 1. 9. až do 30. 9. 2020. Neváhejte tedy a přijďte si se svým univerzitním týmem zasoutěžit o pořádnou výhru hned v několika titulech.

Prizepool
Štítky: ESA, 3E Liga