Přejít k hlavnímu obsahu

Únor s BASE GAMES se ponese ve znamení League of Legends turnajů

20. 2. 2021 | 10:49 League of Legends
Slovenská organizace BASE GAMES potěší všechny fanoušky League of Legends, jelikož po zbytek února pořádá hned několik turnajů. Registrace jsou zdarma a všichni účastníci mají možnost změřit své síly, přičemž samozřejmě neodejdou s prázdnou!
Base Games
Base Games
Zdroj: Base Games

Slovenská společnost BASE GAMES, založená na podporu esportu, všem milovníkům turnajů přináší pořádnou nadílku League of Legends akce napříč celým únorem, takže o zábavu v tomto pochmurném měsíci bude určitě postaráno. K dispozici budou nejprve menší turnaje s názvem Crimson Drop a celý měsíc završí větší událost Crimson Tournament, navíc také můžete sledovat všechny přidružené turnaje na Challengermode.

Co vás čeká a nemine? BASE GAMES usilují o vytvoření příjemného prostředí, kam se hráči budou s radostí vracet, tříbit své schopnosti a nabírat nové zkušenosti. Na své by si v rámci komunity měli přijít především hráči, kteří touží ukázat svůj skill a získat pořádné kompetitivní zkušenosti. Zúčastněné týmy také neodejdou s prázdnou, za aktivitu na turnajích budou získávat věrnostní body, jež jim koncem měsíce přinesou patřičnou odměnu.

Je pre nás veľká výzva vstupovať ako nováčik na trh ešportu, pričom situácia na Slovensku je ešte o trochu ťažšia, ako by to bolo možno, keby sme boli česká spoločnosť. Čo nás však ženie, je práve obrovská vášeň k hrám a zlosť na stav v akom to u nás aktuálne je. Preto som rád, že sa mi podarilo dať dokopy úžasnú skupinu nadšencov, ktorí zdieľajú moju víziu a dali sa so mnou na túto výpravu. Chceme začať menšími krokmi a práve preto sme si dali za cieľ pravidelne prinášať turnaje a budovať komunitu po všetkých stránkach,

zmiňuje Jaroslav Melišek, CEO BASE GAMES.

Oba turnaje můžete sledovat v komentovaném přenose na Twitchi, přičemž Crimson Drop pokračuje již tuto neděli 21. února od 16:00. Týmy se proti sobě utkají v single elimination formátu, který zakončí BO3 finále. Na Crimson Tournament se můžete těšit následující víkend 27.–28. února znovu od 16:00. Struktura turnaje tentokrát bude formou double elimination a napínavého BO5 grandfinále, do kterého vítěz Winner bracketu nastoupí již s jednou výhrou. Pro vítěze Crimson Drop turnaje je připravený prize pool v hodnotě 100 euro, zatímco šampioni Crimson Tournamentu si odnesou ceny ve výši 250 euro. Bezplatnou registraci a detailní pravidla turnaje najdete zde. Pro více informací a aktualit nezapomeňte sledovat ani sociální sítě, jako Facebook nebo Instagram!

BASE GAMES studio
BASE GAMES studio
Zdroj: BASE GAMES
Štítky: BASE GAMES