Přejít k hlavnímu obsahu

Užíváte si Reforged verzi WarCraftu 3? Tak to právě pro vás tu máme náš první turnaj

27. 2. 2020 | 10:36 Warcraft III: Reforged
V dávných letech slávy WarCraftu 3 jsme turnaje pořádali i my. Po neslavném vydání Reforged verze nás oslovil jeden ze známých domácích hráčů a my jsme tomuto experimentu nemohli říct ne! Přivítejte tedy první GREEN Reforged Cup.
GREEN Reforged Cup
GREEN Reforged Cup

První turnaj v předělaném kabátku legendárního WarCraftu III si pro vás připravili Tomáš 'GREEN' Majer a Daniel 'Stehlify' Plaček. Dvojice milovníků této RTS hry chce dát šanci kdysi vysoce populárnímu titulu i na poli esportu, ačkoliv samotný launch Reforged verze nedopadl úplně hladce. Turnajům však nic nebrání!

GREEN Reforged Cup dorazí na vaše obrazovky již tento týden, konkrétně v pátek 28. února od 18:00. Bát se účasti nemusí ani nováčci, jelikož v Double Elimination pavouku si každý zahraje minimálně dvě série. Ti nejlepší si navíc mohou přijít i na finanční odměny – vítěz bere 600 Kč, poražený finalista polovinu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.