Přejít k hlavnímu obsahu

V item shopu se objeví nový balíček Shadow skinů

6. 8. 2020 | 10:00 Fortnite
Pokud patříte mezi sběratele skinů, jistě vás potěší možnost získat rovnou tři naráz. Jestli vás tato nabídka zaujala, tak můžete pokračovat ve čtení informací, které jsme si pro vás připravili.
pack
pack

Zdá se, že se Epic Games poslední dobou snaží vydat co největší množství balíčků. Tolik jako jich vyšlo během této sezóny, zatím nevyšlo nikdy. V blízké budoucnosti tomu nebude jinak. Zatím byl vydaný balíček Yellowjacket spolu s Double Agentem, oslavný balíček pro PS4 Plus, dále pak Summer Legends a Galaxy.

yellowjacket

Po dnešní aktualizaci jsme se díky dataminerům dověděli, že tu máme ještě jeden balíček, který v item shopu ještě nebyl. Je také velmi pravděpodobné, že se tuto sezónu vůbec neobjeví a dočkáme se ho až v té další. Identickým případem tohoto je i Yellowjacket balíček, který unikl už v druhé sezóně a dostupný byl až v této. Shadow balíček budou tvořit tři skiny, a to:​​​​​ Nite Gunner, Shadow Archetype a Mecha Team.

Neexistují žádné informace o tom, kdy bude balíček k dispozici ani kolik bude stát. V následujících obrázcích, jdoucích po sobě jako v seznamu nad, se můžete podívat jak jednotlivé skiny budou vypadat. 

skin1
skin2
skin3