Přejít k hlavnímu obsahu

V novém aktu se dočkáme opravdu všestranné agentky, jaké schopnosti Skye nabízí?

9. 10. 2020 | 17:20 VALORANT
Riot nám v plné parádě představil nadcházející třetí akt, který samotný přináší spoustu změn, i když ne se všemi hráči úplně souhlasí. Každopádně se nám ale dostane nové ledové mapy a další zajímavé agentky, kterou vývojáři představili v nejnovějším videu. Pojďme se společně podívat, co vůdkyně smečky dokáže!
Valorant Skye
Valorant Skye

Riot po delším čekání konečně odhalil další přírůstek do hry, který se do hry dostane již koncem tohoto měsíce, konkrétně 27. října. Nejnovějším doplňkem ve hře se stane krotitelka zvířat Skye přinášející opravdu rozmanitý arzenál zajímavých schopností, ve kterém nebudou chybět flashe, léčení ani účinné vybavení pro průzkum oblasti. Zatímco nový akt odstartuje už dříve tento měsíc, novou agentku můžeme čekat až o něco později, pravděpodobně poté, co se hráči adaptují na nové změny.

V odhalovacím videu můžeme sledovat Skye v celé kráse a hned na první pohled je zřejmá její nejsilnější stránka, kterou je absolutní všestrannost. Jako opravdová vůdkyně smečky používá Skye své zvířecí společníky, aby jí pomohli v boji. Jedna ze schopností nové agentce dovoluje vyslat na průzkum jednu z šelem, přičemž ji kontroluje sám hráč, která navíc může skočit a zakousnout se do protivníka, což ho na chvíli znehybní.

Další schopností je vyslání jestřába na bojiště, jenž se po chvíli promění ve flash, který zasáhne kohokoliv, kdo se zrovna dívá. Nejzajímavější schopností je však obrovský AoE heal, který doplňuje zdraví všem spojencům v rádiu schopnosti – vypadá to však, že schopnost nefunguje na samotnou Skye. K zahození určitě není ani ultimátní schopnost, která po mapě vyšle tři projektily vyhledávající nejbližší protivníky. Zatímco se na první pohled může zdát, že agentka oplývá opravdu silným a hlavně rozmanitým arzenálem, nechme se překvapit, jak si povede ve skutečnosti.

Navíc se zdá, že všechny zvířecí pomocníky může protivník lehce sestřelit, zatímco sama Skye je při použití některých schopností úplně bezbranná. Agentka se rozhodně může chlubit svou prospěšností pro tým a potenciálem nahradit v roli supporta Sage, která v poslední době celkem upadá, určitě se však nejedná o agresivního fraggera. Nový akt si pro nás každopádně připravil mnoho zajímavých novinek, i zvláštních rozhodnutí, hráči se však stále mohou těšit na novou agentku i mapu Icebox.