Přejít k hlavnímu obsahu

V sobotu dopoledne vám v televizi přineseme ty nejlepší fragy play-off Tipsport COOL ligy!

9. 10. 2020 | 17:03 Counter-Strike 2
Esportu v televizi nikdy není málo! Každou sobotu vám už opravdu dlouho přinášíme pravidelnou relaci jménem COOL Esport, tento víkend se však pouze s ní nespokojíme. Za námi je totiž vyvrcholení letní sezóny 1. Tipsport COOL ligy, které nabídlo to nejlepší domácí CS:GO, a přesvědčit se o tom budete moci v sobotu přímo v televizi.
Esport v televizi
Esport v televizi

Naše přenosy se snažíme posouvat na stále vyšší úroveň a výstupy se nám díky tomu daří dostávat i do televize. Od živého vysílání největších domácích akcí nás stále nějaké krůčky dělí, co se však týče produkce po akci, tak vám pravidelně nabízíme to nejlepší z uplynulých eventů. V minulosti tomu tak bylo například po finále obou MČR a jinak tomu nebude ani teď po vyvrcholení letní sezóny 1. Tipsport COOL ligy o minulém víkendu.

Boje nejlepších čtyř týmů po základní části – SINNERS, CZC.eSuba, Sampi a Enterprise Esports – totiž nabídly celou řadu povedených akcí. Jak by také ne, když jde o smetánku domácí scény! My jsme si tak připravili 25minutové fragmovie toho nejlepšího z obou semifinálových duelů, zápasu o třetí místo i ze samotného grandfinále, které rozhodla až pátá mapa. Právě velké finále nabídlo opravdové perly, jako můžete vidět níže.

To nejlepší z 1. Tipsport COOL ligy můžete sledovat v sobotu 10. října od 11:10 na Prima COOL, hned po našem pravidelném týdeníku COOL Esport. Ukažte, že esport do televize patří a zapněte si televizi o víkendu i vy!

Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.