Přejít k hlavnímu obsahu

Valorant je tu teprve měsíc a NecroRaisers už vyměňují svoji sestavu za novou

6. 5. 2020 | 15:44 VALORANT
Před necelými dvěma týdny jsme formou článku vítali Valorant sekci v řadách NecroRaisers, kdy šlo vůbec o jednu z prvních sestav, která pod křídla některé domácí organizace zamířila. V tu chvíli nás však ani nenapadlo, že už začátkem května budeme navazovat pokračováním o jiném týmu.
NecroRaisers Valorant
NecroRaisers Valorant

Premiérovou Valorant sekcí NecroRaisers se stala pětice ve složení jayster, Eam, REAL, Glum a barber. Ta ale nevydržela ani dva týdny a spolupráce s tradiční českou organizací byla nyní ukončená. Vedení však nezahálí a podařilo se mu okamžitě sehnat náhradu. Barvy NecroRaisers bude nově hájit tým Gods Plan, který má své kořeny v dobách CS:GO, kdy se jádro dnešní sestavy dokonce představil na švýcarské offline akci Supreme Masters. Řeč je o dvojici LPK, GlobaL, se kterou tehdy hrál i srnečka, avšak pod přezdívkou Mult1. Ten je z týmu asi nejznámější, protože si loni zahrál za DEFEATERS. Největším dosavadním úspěchem této party je postup do semifinále v našem druhém Logitech Valorant Nightcupu, tak uvidíme, jestli na něj v pátek dokážou navázat.

Celá sestava týmu NecroRaisers:

 Česká republika Vojtěch 'LPK' Lepík
 Česká republika Daniel 'GlobaL' Kolečkář
 Česká republika Jiří 'Rebelek' Uherek
 Česká republika Matěj 'srnečka' Krejčík
 Slovensko Boris 'SpanJi' Novák

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.