Přejít k hlavnímu obsahu

Věděli jste, že influencer Adam Kajumi býval ambiciózním hráčem a hrál s budoucím mistrem ČR?

29. 12. 2020 | 12:47 Counter-Strike 2 Trackmania
Hraní her může odstartovat různé kariéry, ať už přímo, nebo nepřímo. Spousta dnes úspěšných lidí v minulosti byla aktivními hráči, o většině se to však vůbec neví. Jedním z takových případů je dnešní tvůrce pro mladé Adam Kajumi, který se před lety úspěšně angažoval na TrackMania scéně a jednu dobu dokonce hrál na týmové úrovni CS:GO.
Adam Kajumi
Adam Kajumi

Jméno Adama Kajumiho máte zřejmě nejvíce spojeno s různými kauzami, kterých se 21letý tvůrce dopustil. Hvězdička platformy TikTok před svou současnou kariérou však aktivně hrávala hry na zajímavé úrovni, z nichž za největší zmínku stojí TrackMania. Na scéně v této závodní hře působil pod přezdívkou Tortugo, takže až do těchto Vánoc o tom nevěděl takřka nikdo. Celou skutečnost však odhalil zahraniční tvůrce Wirtual, který 26. prosince uveřejnil video o světovém rekordu na TMNF mapě A12-Speed, o nějž několik let bojoval právě i Kajumi pod přezdívkou Tortugo. Spojení těchto dvou jmen totiž Wirtual uvedl ve videu jako fun fact.

Sám český tiktoker a občasný streamer na Twitchi video dokonce okomentoval, čímž potvrdil, že se nejedná o žádnou náhodu a že se nestydí za svou minulosti. Adam Kajumi dokonce tato vzpomínka vyhecovala k tomu, aby si na více než hodinu starou dobrou TrackManii na svém streamu zahrál. Nesledovaly to sice ani stovky diváků, ale nostalgie to byla krásná. Většinu času totiž jezdil dokola krátkou trať A12-Speed, kde ukázal, že ze svého skillu mnoho neztratil. Světový rekord mu sice dávno utekl, navždy ale bude součástí historie této mapy.

Na celé video se můžete podívat níže, kde zmínky o Kajumim jsou v časech 12:00, 15:35 a 19:15. Jeho herní minulost však nebyla pouze o TrackManii, týmově se snažil jednu dobu hrát také CS:GO, které na jeho streamu můžete pravidelně vídat i v dnešní době. Když si vyhledáte kombinaci jeho přezdívky a jména, tak můžete narazit na tým croneX, kde si zahrál dokonce s budoucím mistrem České republiky WEAMEM či vicemistrem MadMaxem. Řadu turnajů společně odehráli v roce 2014 také přímo na PLAYzone. Ačkoliv je tak Adam Kajumi dnes známý čistě pro svou tvorbu vtipných videí pro mladé, tak jeho hráčská duše se mu upřít nedá.

Štítky: Adam Kajumi
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.