Přejít k hlavnímu obsahu

Velký shuffle na domácí scéně oficiálně začíná. Svůj konec v Inside Games dnes oznámil Seniks

12. 11. 2019 | 15:28 PUBG: Battlegrounds
Před MČR řada hráčů oznámila, že pro ně půjde o poslední kompetitivní PUBG turnaj. Spolu s tím se tak dá očekávat zánik spousty týmů a ty, které přežijí, budou v podstatě do jednoho donuceni vyměnit minimálně jednoho hráče. Přesně tohle je případ Senikse, který se před novou sezónou PEL Contenders loučí s Inside Games.
Inside Games PUBG
Inside Games PUBG

Domácí PUBG scéna byla po celou sezónu nejstabilnější ze všech a mnoho týmů drželo minimálně své jádro v podstatě od začátku sezóny v březnu. Ne pro každého je ale MČR koncem jedné etapy, takoví Inside Games i po neúspěchu v Brně budou pokračovat i nadále. I přes určitou nejistotu na ně čeká nová sezóna druhé nejvyšší evropské ligy, pro kterou ale změní minimálně jeden článek své sestavy. V týmu končí Daniel 'Seniks' Ručka.

Seniks před přestupem do IG zažil úspěšný rok 2018, kdy se stal mistrem Slovenska i vicemistrem České republiky, v obou případech jako hráč Alza Gaming. Podíval se dokonce i do Seattlu, kde na turnaji Broadcaster Royale získal 8. místo. Při rozhodování o svém pokračování přišla právě nabídka od Inside Games, kde nahradil Jáchyma 'sundej_boty' Šimečka. Ten posléze byl u založení nového týmu, který na letošním MČR urval bronz.

IG si dlouho drželi stejné složení, ale od posledního PEL Promotion turnaje v Berlíně začal přicházet zlom. Seniks se dle svého vyjádření přestal v týmu cítit dobře a postupně začal ztrácet svou pozici leadera, kterou ve všech aspektech přebíral PiXeL. Po neúspěchu v Německu a následně i na MČR tedy přišlo sáhodlouhé vyjádření od Senikse, který se tímto loučí s Inside Games – tedy až mu k poslednímu prosinci vyprší smlouva.

Aktuální složení Inside Games

 Česká republika Miloslav 'PiXeL1K' Feik
 Česká republika Miroslav 'Odstrelovac' Ernygr
 Česká republika Petr 'Zampeek' Žampach

 Česká republika Martin 'KomiaX' Komínek – trenér
 Česká republika Daniel 'Seniks' Ručka – na lavičce

Změn v sestavách můžeme očekávat opravdu hodně, tak jsme zvědavi, koho IG do svých řad nyní uloví.

Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.