Přejít k hlavnímu obsahu

Vicemistr ČR se po konci v Entropiq připojuje k týmu Moops

21. 1. 2021 | 09:25 Counter-Strike 2
Po oficiálním oznámení od Entropiq už nic nebránilo oznámení dalšího přesunu na domácí scéně. Svoji sestavu pro rok 2021 zkompletoval Team Moops, jehož řady rozšiřuje daxen.
daxen
daxen

Team Moops nechce hrát letos druhé housle a kapitán Václav 'rpg' Vlach se do hledání ideálních spoluhráčů pustil hned začátkem roku. Hlavním stavebním kamenem jeho sestavy je slovenský střelec Matúš 'uZman' Rechtorovič, který se přestěhoval do Ústeckého kraje, takže bude zbytku týmu poblíž, což by se dalo v dlouhodobém horizontu dobře zužitkovat. Ze stejné oblasti totiž pochází zbytek týmu včetně nejnovější posily.

Důležitým pilířem letošní sestavy Moops bezesporu bude Dominik 'Fraged' Herz, mistr České republiky z roku 2019. Tento elitní sniper se rozloučil se svým dlouholetým parťákem Pechynem a v Moops se bude snažit vrátit mezi špičku. Velkou neznámou je naopak talentovaný střelec Tomáš 'f0rteex' Tvrz, který si v Moops bude snažit udělat jméno. Tihle čtyři hráči už jsou však známi od začátku roku, nicméně právě dne se pátým členem týmu stal Zdeněk 'daxen' Dušek, na kterého nezbylo místo v Entropiq. Daxen už v Moops v jedné z dávnějších sestav působil, z krátkého angažmá v Sampi se zná s Fragedem a minulost má společnou také s koučem pepikem.

Další kompletní sestava pro novou sezónu vypadá takto:

 Česká republika Václav 'rpg' Vlach
 Slovensko Matúš 'uZman' Rechtorovič
 Česká republika Dominik 'Fraged' Herz
 Česká republika Tomáš 'f0rteex' Tvrz
 Česká republika Zdeněk 'daxen' Dušek

 Česká republika Milan 'pepik' Gellebra – trenér

Štítky: Team Moops, daxen
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.