Přejít k hlavnímu obsahu

VIDEO: Jak na GLL S4 dosáhli Inside Games cenné výhry? PiXeL1K nahrál záznam hry s týmovou komunikací

2. 3. 2020 | 22:12 PUBG: Battlegrounds
Inside Games jako první český PUBG tým na turnaji, kterého se zúčastnily špičkové týmy z více kontinentů, sbírali mezi ostřílenější konkurencí především zkušenosti. Druhý den GLL Season 4 se jim ale vydařil především díky hře, kterou vyhráli s patnácti zářezy. Jak ale probíhala?
Inside Games
Inside Games

Český tým začínal klasicky v okolí Lipovky a Mansionu, první zóna však šla na Sosnovku, kam se PiXeL1K a spol. museli záhy přes vodu až západ přesunout. Do první ostřejší konfrontace se dostali po 19 minutách hry, kdy narazili na FaZe, a poté už se akce nezastavila. Postupně si poradili s řadou světových hvězd, kdy mezi posledními čtyřmi týmy dokonce eliminovali každého jednoho konkurenta. I když se v samotném závěru pokoušel Kaymind z Liquid o 1vs3 clutch, tak sám kapitán Inside Games situaci jako poslední přeživší zvládl a doklepal pro svůj tým výhru, která byla druhou největší "highkillovkou" celého turnaje, hned po META Gaming.

Miloslav 'PiXeL1K' Feik na žádost fanoušků týmu nyní zveřejnil sestřih záznamu ze streamu, který doplnil o kompletní týmovou komunikaci v nejdůležitějších momentech. Akce na videu začíná okolo 3:35.

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: PiXeL1K, Inside Games, GLL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.