Přejít k hlavnímu obsahu

VIDEOROZHOVOR: Komentátoři o Samsung Letní sklizni

25. 6. 2020 | 17:20 Hearthstone
Samsung Letní sklizeň už je pár dní za námi, úplné sbohem jsme ji ale ještě nedali. Proto vám nyní přinášíme zajímavý rozhovor s jejími castery. Co si myslí o turnaji či svých casterských výkonech? Zjistěte v našem videu!
Pandapple
Pandapple

Ti nejlepší domácí hráči si to o uplynulém víkendu rozdali v Samsung Letní sklizni o jedno místo na Samsung MČR v mobilních hrách, které si nakonec odnesl Jaromír "Jarla" Vyskočil, hrající za tým Nordavind, či spoustu MČR bodů a zajímavé finanční odměny. Podstatnou roli ale v těchto žních nesehráli jenom samotní hráči, pro diváky na streamu jsou totiž snad stejně důležití i naši komentátoři.

Těmi tentokrát byli Pandapple, RybkaPipka, Findan a Bende a to, že jsme měli takováto známá jména ve studiu, jsme samozřejmě museli využít i jinak. Ihned po skončení turnaje jsme si je tedy pozvali na rozhovor, kde jsme s nimi probrali nejen jeho průběh, ale třeba i zhodnotili jejich výkony. Vše najdete v příjemné video podobě přímo tady v článku a nejde ani o nic dlouhého, tak si na nás těch pár minutek nezapomeňte udělat. Litovat rozhodně nebudete!

miluju videohry a hlavně ligu legend